Zdravím tak jsem narazil na podvodníka a vyhodil 5000 kč z okna za tohle dá se to opravit
jsem fakt nasranej že lidi jsou fakt svině takže dá se to spravit ?
Kartu jsem vzal dneska osobně kartu jsem teď otevřel a zjistil to co je na fotce bylo dohodnutu 14dni na zkušenou ale bohužel čislo mobilu je nedostupne takže 100% zmrd o emailu ani nemluvně cena 4900 nenam na to papir takže jak to mam asi řešit že
tohle by melo bejt ono vyjde to cca na 100kc takze teoreticky za zkousku to stoji treba samotna karta neni uplne mrtva ale jen blbe naflashovanej bios nebo neco
Už vidim Allowede jak někde v metru před cizím chlápkem začnu rozebírat chladič na grafice za 10 litrů, to jsi asi nemyslel vážně že ne, tohle udělat někdo předemnou tak ho pošlu do řitě.
Kupce je mě líto, příště se snažte nakupovat od lidí s referencemi a né naslepo, vim blbě se to povídá, já už se taky nechal párkráte ojebat...
ten clovek musel bejt blbec vzhledem k tomu ze si vydelal timhle krokem max 120kc a kdyby byla karta neporusena treba by se ti ji povedlo vyreklamovat u vyrobce (nemuze bejt starsi nez 2 roky takze by na ni stale byla zaruka)
zkusil bych sehnat kondenzatory a dat kartu do puvodniho stavu a pak se ji pokusit u vyrobce vyreklamovat podle vyrobniho cisla ale sance na uspech je miziva
PS: pokud to budes testovat tak si sezen nejakou starou sunku nevis co dalsiho tam muze bejt vysranyho takze aby sis neodpalil zdroj/desku etc...
Jako první bych připojil 6+8 pin zdroje a prostě nahodil proud. Pokud nastane zkrat = mrtvej prdlej mosfet = ani to dál neřeš. Teprve kdyby nenastal tak můžeš shánět kondíky. Ale šance že ta karta někdy pojede či jí reklamuješ je tak 1%. Ten jí očesal když si sám byl jistej že s ní nic jinýho neudělá.
rekl bych ze to takhle nezjisti protoze ty kondenzatory na 16V jsou v ceste napajeni takze do tech VRM zadny napeti vubec nepujde... (neuzavrenej obvod)
mosfetem to dost pravdepodobne nebude protoze to by to dotycnej vyreklamoval (pokud to teda neni nejaka corka komplet bez papiru:D)
u tyhle karty bych si typl ze nekdo pustil moc velky napeti do jadra a tim to upek
Naposledy upravil(a) oneb1t dne stř 3. pro 2014, 22:04, celkem upraveno 1 x.