0xc000007b

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
JackCz
Začátečník
Začátečník

0xc000007b

Příspěvek od JackCz »

Ahoj, když chci spustt Origin, tak mi windows vypíše chybu "Aplikaci (0xc000007b) se nepodařilo správně spustit. Kliknutím na tlačítko OK aplikaci ukončete" stalo se mi to už i při Watch Dogs, ale tam stačilo dohodit pár DLL a jelo to, ale tady nevím, Direct nainstalovaný, Microsoft net framework taky, Microsoft visual c++ se ted snažím přeinstalovat, takže nevím jak to dopadne :D
Chyba se stala od instalace Windows 7 Ultimate 64bit, od té doby to psalo tohle, byla to čistá instalace na nový disk, SSHD (1TB), Windowsy jsou originál. Nevím si rady, co dělat dále, doufám že mi tady někdo poradí :D

předem DÍKY
SS DISK
Nováček
Nováček

Re: 0xc000007b

Příspěvek od SS DISK »

Ahoj. Zkus na ikonu origin kliknout pravou myší / vlastnosti/Kompatibilita/ tento program spustit v režimu.../ a vybírej postupně možnosti. Nevím zda to pomůže ? :?: Případně zkontroluj ve vlastnosti/ zástupce/ cíl. :?:
Přeju Ti úspěch. Ahoj. :D
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

za to muze bordel v dll,nejlip na to zabere reinstal os,pripadne rucne si udelat poradek,ale je to strasna prace,v prvni rade zkus reinstal vsech redist jako visual/framework atd
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
JackCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JackCz »

Ahoj, problém jsem vyřešil ještě v ten den co jsem to psal, ale nenapsal jsem nic nového :D opravil jsem to stažením a spuštěním AIO210 :D takže pro ty co jim to dělá, tohle je menší návod :DD
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“