Po přidání paměti mi PC náhodně háže modrou smrt, dělá to třeba při přehrávání YT videa. Ve hře skoro vůbec. Tento problém mi dělalo PC už kdysi asi 5 let nazpátek. Všechny komponenty byly v té době nové. Měl jsem tam Zeppelin DDR2 2x2GB 800Mhz. Myslel jsem, že je to vadnou pamětí, tak jsem jeden modul prodal. A jel jsem jen s 2GB pamětí. Dál jsem se s tím nezatěžoval. Minulý rok jsem přikoupil stejný modul Zeppelin 2GB DDR2 800Mhz a dělalo to to samé. V nastavení biosu jsem nic neobvyklého nenašel. Chtěl bych se před Vánoci tohoto PC zbavit a rád bych předtím zprovoznil tyto paměti. Modrá smrt se ukáže na cca 2s, potom se PC restartuje. Jednou se mi tu chybu podařilo vyfotit, ale stejně si s tím nevím rady.
Konfigurace:
Amd Athlon II X4 630
Gigabyte MA770-UD3 rev.2
Zdroj LC-Power 500w
Force3d Ati HD5770 1GB
¨
Modrá smrt po přidání paměti
- Mello5
- Nováček
-
- kotas
- Středně pokročilý
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Re: Modrá smrt po přidání paměti
Zksu napřed to základní, ala podtaktovat paměti na 533Mhz a jestli se něco změní. Nezapomeň taky na grafice nemí staré driovery kvůli flash akceleraci.
Já jsem měl 2x2GB Zepeliny DDR2 a byly to nejhorší paměti co jsem kdy měl ever. Na polovině desek byly nestabilní na defaultu či rovnou nekompatibilní a na té druhé jsem je musel aktivně chladit aby byly stable.... a to i při underclocku protože topily jak prase a když dosahly tak 60 stupňu začaly bejt unstable. Nejhorší paměti ever, tohle je fakt total odpad značka obecně. Vsadim boty že kdyby jsi místo nich měl standardní OEM kingstony třeba tak tyhle problémy nikdy nemáš.
Já jsem měl 2x2GB Zepeliny DDR2 a byly to nejhorší paměti co jsem kdy měl ever. Na polovině desek byly nestabilní na defaultu či rovnou nekompatibilní a na té druhé jsem je musel aktivně chladit aby byly stable.... a to i při underclocku protože topily jak prase a když dosahly tak 60 stupňu začaly bejt unstable. Nejhorší paměti ever, tohle je fakt total odpad značka obecně. Vsadim boty že kdyby jsi místo nich měl standardní OEM kingstony třeba tak tyhle problémy nikdy nemáš.