zaseknutí videa na youtube

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Kuxy
Začátečník
Začátečník

zaseknutí videa na youtube

Příspěvek od Kuxy »

Zdravím, sestavil jsem novou sestavu, nainstaloval všechny ovladače atd. Když jsem ještě neměl nainstalovanyý flash player a šel jsem na youtube tak videa šly normálně přehrávat a šla vybírat kvalita, ovšem nefungovaly flashové hry (tam to psalo, že je potřeba zásuvný modul). Když jsem tedy flash player do Firefoxu nainstaloval, tak hry začaly jít, ale u videí na YT se mi automaticky nastaví nejvyšší kvalita (nejde změnit, ostatní kvality jsou zašedlé) a video se po cca 6 sekudách sekne a napíše že došlo k chybě. Zkoušel jsem různé verze flash playeru, nainstaloval jsem nejnovější verzi ovladačů grafiky (mam integrovanou HD4600 v i3). Zakázání hardwarové akcelerace ve flashi taky nepomohlo, vymazaní chache/dat/cookies taky ne :/

V internetExploreru to dělá to samé, video z počítače v KMplayeru normálně spustím, začínají mi docházet možnosti :D
Nevíte někdo co s tím ?

Edit: aaa v Chromu to funguje, zkusím starší verzi Firefoxu
MB: ASUS ROG STRIX B360-G, CPU: i5-8400, GPU: ASUS DUAL GeForce GTX 1060 O6G, RAM: Crucial 16GB DDR4 2666MHz CL16, PSU: Seasonic M12II-520 Evo, SOUND: Logitech Z5400, LCD Dell u2415
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Re: zaseknutí videa na youtube

Příspěvek od LoCo99 »

v chromu to funguje protože to nepoužívá flash
Kuxy
Začátečník
Začátečník

Re: zaseknutí videa na youtube

Příspěvek od Kuxy »

no každopádně v Chromu fungují jak videa na YT, tak i ty flashové hry, takže (věděl jsem, že to jednou přijde) Firefox paapá :D
MB: ASUS ROG STRIX B360-G, CPU: i5-8400, GPU: ASUS DUAL GeForce GTX 1060 O6G, RAM: Crucial 16GB DDR4 2666MHz CL16, PSU: Seasonic M12II-520 Evo, SOUND: Logitech Z5400, LCD Dell u2415
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“