Základní napětí na P4 Prescott??
- Zerox
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Základní napětí na P4 Prescott??
Mam P4 Prescott HT 3EGHz FSB800MHz 1MB cache. základní deska mi píše napájení 1.2V, tak mě napadá jestli to není málo. Víc ani míň tam nastavit nemůžu.
Naposledy upravil(a) Zerox dne pát 19. lis 2004, 17:02, celkem upraveno 1 x.
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- El Hielo
- Začátečník

1.2? Já teď taky kupoval P4. Jestli mluvíš o 775, tak i na krabici je napsáno 1.4 MAX. No, 1.2 se mi osobně zdá málo, ale můžu se plést.
Tommi: jestli má nastaveno 1.2, pak na tak tam po zatížení bude asi ještě míň. T.j. limit 1.25-1.4 je jaksik OUT, idkyž jestli to nepodporuje deska, Gygabyte není snad tak blbý aby to dával naschvál tak, aby to dělalo bordel, ledaže by chtěl lámat rekordy v počtu reklamací
.
Ono by to nemělo vadit, pokud teda nechceš brutálně taktovat. Občas se může stát že to bude padat, to se mi dělo když sem tam měl 1.3 (dle senzorů).
Pokud s tím ale nemáš problémy, tak si v poho. Sou prgramy které ti to dovolí měnit přímo ve Win, takže asi takhle...
Tommi: jestli má nastaveno 1.2, pak na tak tam po zatížení bude asi ještě míň. T.j. limit 1.25-1.4 je jaksik OUT, idkyž jestli to nepodporuje deska, Gygabyte není snad tak blbý aby to dával naschvál tak, aby to dělalo bordel, ledaže by chtěl lámat rekordy v počtu reklamací
Ono by to nemělo vadit, pokud teda nechceš brutálně taktovat. Občas se může stát že to bude padat, to se mi dělo když sem tam měl 1.3 (dle senzorů).
Pokud s tím ale nemáš problémy, tak si v poho. Sou prgramy které ti to dovolí měnit přímo ve Win, takže asi takhle...
CPU P4 540 3.2GHz, MB MSI 915G Neo2-Platinum, VGA GF 6600GT, RAM 533 512MB DDR2, HDD 2*Maxtor 160 SATA, DVD Asus 1604P
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Základní napětí na P4 Prescott??
mam tady stazeno neco o P4 3,0 a ma voltaz 1,4Zerox píše:Mam P4 Prescott HT 3EGHz FSB800MHz 1MB cache. základní deska mi píše napájení 1.2V, tak mě napadá jestli to není málo. Víc ani míň tam nastavit nemůžu.
Burn in hell.