Athlon XP 1700+ T-bred

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Athlon XP 1700+ T-bred

Příspěvek od jerzy »

Zdar hošani, mám problém a hrozně se stydím!!! Mám Athlon XP 1700+ T-bred a nemůžu ho poradně nataktovat. dostanu se tak na 138*12,5 nebo 165*10,5 a to je a to jeteda k***a málo. Takže bych potřeboval poradit co s tím. Moc se mi nechce zasahovat do procaku nebo desky protože už jsem to zkoušel a malem jsem zničil desku. takže bych to potřeboval hodně po lopatě!!! desku mám MSI KT3 Ultra2, VIA333, 256 RAM(333). poraďte at můžu na ulici. Jo, ješte ta deska, max Vcore jde nastavit na 1,6V.
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

jeste prosim napis presne oznaceni, zajimaji me (nas) hlave tyto dve casti:
DLT3C JIUHB - bude tam neco takovyho, tak to precti a napis....moznost taktovani je mnohdy odvozena od jednotlivych serii.....

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

PAJA píše:jeste prosim napis presne oznaceni, zajimaji me (nas) hlave tyto dve casti:
DLT3C JIUHB - bude tam neco takovyho, tak to precti a napis....moznost taktovani je mnohdy odvozena od jednotlivych serii.....

No ja blb si to nezapsal, a mam už strach ze sundavani pasivu protože sem prásknul do desky šroubovakem a pak mi nejela klavesnice, holt začatečník. Něco sem tam ohnul zpátky a jede, ale znova to opakovat radši nechci. tak mi prosim Tě poraď jak ten pasiv sundat bez velkeho násilí a pak ti to dám vědět. jinak v WCPUID mi piše stepping ID O,O a všem ostatním co dobře taktujou to piše 1,1. každopadně je to T-bred, jenom si pamatuju že tam bylo napsane 1999, ale nevim jestli je to rok vyroby.
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

myslim ze nejlepsi opravdu bude kdyz to "risknes" a sundas pasiv a opises seriove cislo....a nebo to nech na zitrek az prijde nejakej lepsi "taktovac" nez jsem ja a poradi ti neco co ja nevim (jako ze toho je vic jak dost) :wink:

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

PAJA píše:myslim ze nejlepsi opravdu bude kdyz to "risknes" a sundas pasiv a opises seriove cislo....a nebo to nech na zitrek az prijde nejakej lepsi "taktovac" nez jsem ja a poradi ti neco co ja nevim (jako ze toho je vic jak dost) :wink:
Tak sem to nakonec rozebral, naštěstí v pohodě, deska žije. Píšou tam DLT3C, úplně přesně AXDA1700DLT3C 9255128270770
AIUGA 02482PUW. Vrohu je jetě napsané B. Tak co teď s tím???
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

AIUGA je bohuzel pro tebe revize starsiho Thoroughbredu A, ktery se taktuje mnohem hur nez dnesni Thoroughbred B. Bez zvyseni Vcore min. na 1.7V se dal nedostanes a i po zvyseni se nejspis nad 1900MHz nedostanes.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
rbarat
Nováček
Nováček

Hmmm

Příspěvek od rbarat »

Keď máš Athlona jadro Thoroughbred A, tak nič nespravíš. Zožeň si Thoroughbred B (čo sú všetku novšie procáky), ten ide taktovať bohovsky jednoducho. Ak Tvoja doska podporuje FSB aj na 166MHz, tak máš vyhrané. Všetky novšie Athlony na jadre B od 1700+ idú dobre taktovať. Mám odskúšané po Athlon 2000+. Jednoducho zmeníš FSB zo 133 na 166. U Athlona 2000+ získaš 12,5 x 166 = Athlon 2600+. Odporúčam kupovať už nový Athlon na jadre Thorton. Naposledy som ho kúpil aj ja. Má väčšie jadro, dobre odvádza teplo na chladič. Mám teplotu okolo 35 stupňov.

Robo
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“