Jaká je u nás nejhranější prohlížečová hra

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Worthy
Nováček
Nováček

Jaká je u nás nejhranější prohlížečová hra

Příspěvek od Worthy »

Dobrý večer,
potřeboval bych po vás menší maličkost, protože hry už nehrají, tak bych si pro zajimavost chtěl zkusit browserovou hru.
Chci se zeptat jaká je u nás nejpravděpodobněji nejhranější a nejpopulárnější browserová hra. Kromě Shakes and Fidget a her od Bigpointu. Stačí napsat jen název z těch jmenovaných.

Z těchto jmenovaných: Grepolis, Divoké kmeny(Tribal Wars), teď vyšli Tribal Wars 2, Ikariam, Farmerama, Travian, Forge of Empires, Rail Nation, Epic Arena, Rising Citlies, The Settlers online,Anno Online.

Děkuji za odpověď
Naposledy upravil(a) Worthy dne stř 24. pro 2014, 23:07, celkem upraveno 2 x.
Loki5567
Moderátor
Moderátor

Re: Jaká je u nás nejhranější prohlížečová hra

Příspěvek od Loki5567 »

CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
Walker1134
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Walker1134 »

PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 7 5700x3D, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: Asus Dual RTX5070 12GB, RAM: 2x16GB Corsair LPX DDR4@3600Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, SSD2: Kingston A400 960GB, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, HDD2: Western Digital 250GB PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
Worthy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Worthy »

Prosím jen z těch jmenovaných, nikoliv jiné hry. Proto tam nejsou napsané.
Chci se zeptat jaká je u nás nejpravděpodobněji nejhranější/nejlepší browser hra. Kromě Shakes and Fidget a her od Bigpointu. Stačí napsat jen název z těch jmenovaných.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Hodně se mi líbil Webgame. Dneska už je to ale tuším docela doje_ané různými updaty a není to moc vybalancované.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Worthy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Worthy »

Frostys píše:Hodně se mi líbil Webgame. Dneska už je to ale tuším docela doje_ané různými updaty a není to moc vybalancované.
Jak říkám. Vybírám jen z těch, co mám napsané v tématu, ale děkuji.
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Zkus všechny :D
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Kdysi davno to byl Webgame a Age of Expansion z tech ceskych. Obe ještě bezej, ale svůj největší rozmach mají jiz dlouho za sebou.

Z tech zahraničních sem zkusil:
Shakes and Fidget - strasna ptakovina
Divoke kmeny - jen hra na tahani penez od určitého poctu vesnic
The Settlers online - zabavne, da se hrat i bez placeni, jen je to peknej zrout casu
Worthy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Worthy »

Shakes= souhlasím, co jsem slyšel, tak je to hra, kde se bez peněz neobejdeš..
Ale co myslíte? Jaká to teda je z těch jmenovaných? Já těžko mohu hádat, když browserovky jsem nikdy nehrál. :D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

U Shakes peníze nejsou potřeba vůbec, ale brzo to je hrozně stereotypní.

Grepolis jsem hrál rok a půl a svět jsme vyhráli, ale jestli se nějaká hra dá označit jako pay2win tak Grepolis je jednou z těch o kterých to platí na 100 %. Taky je to časově hrozně náročný a pokud tam chce člověk něco uhrát tak ty peníze a čas do toho dát musí.

Po dohrání světa se naši soupeři vyjádřili v tom smyslu, že jsme vyhráli proto, že jsme mezi sebou měli víc lidí co do toho sypali peníze a víc noliferů a asi nebyli daleko od pravdy :-)
Goldnoob team proud member!
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

A co si založit účty a zkusit si to sobně? Nikdy nevíš, jak ti sedne grafika a ovládání daný hry.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“