In-ear sluchátka pro malé uši

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
ladyzaba
Nováček
Nováček

In-ear sluchátka pro malé uši

Příspěvek od ladyzaba »

Prosím o radu s nákupem in-ear sluchátek – potřebuju něco do extrémně malých zvukovodů. Představte si dítě, i když v reálu su pořádnej kus dost velký ženský :-).
Mívala jsem kdysi jakási Sony-Ericsson, ani nevím, co přesně to bylo, dali mně to k telefonu. Ty mně vyhovovaly maximálně, ale když po letech odešly, už se mně nepovedlo najít náhradu. Zkusila jsem asi čtvery různé, od levnějších po dražší, ale ani Koss Plug, o kterých jsem si myslela, že vzhledem k těm tvarovatelným nástavcům se prostě nemohu splést, nevyhovují. Vyberu tu menší velikost, zmačkám, co to dá, a stejně se mně do těch uší nevejdou :-(. Všechno to ztroskotalo na tomtéž problému – prostě se mně nevejdou do zvukovodů, pokud je tam narvu násilím, tak to jednak bolí, druhak stejně nedrží :-(.
Nemám moc vysoké nároky na kvalitu – poslouchám málokdy a nejsem náročná. A taky by to nemělo být moc drahé, ROZHODNĚ ne přes 1.000,-Kč a pokud možno ani přes 500,-Kč.
Už nemám chuť dělat další marné pokusy, takže si ráda nechám poradit. Kdyby něco, tak dík.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: In-ear sluchátka pro malé uši

Příspěvek od Bez_n1ck »

U Jays One je sada pěti velikostí špuntů. Ty nejmenší matce vyhovují, takže bych asi zkusil ty. Má to mouchu, stojej 800Kč.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xakrurychle »

sony mh1(c) a dokoupit si nejaky maly nastavce - dvoj/tri zavojovy, to by nemelo vypadnout
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

Možná je to cenově nevhodné, ale Klipsch Image S3 mají úzké krčky a tři velikosti nástavců. Zvuk je oproti konkurenci nad jejich hodnotou: http://sluchatka.heureka.cz/klipsch-image-s3/#section.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r34ktor »

Mrkni na Superlux HD381. Nejsou to čistě in-ear sluchátka, ale částečně drží díky netypické konstrukci za boltec ucha (ten máš snad normální :wink:).

Varianty HD381B a HD381F bohužel na lokálním trhu nejsou k mání. Ale HD381 mi subjektivně nijak přebasované nepřijdou. Porovnání s pár konkurenty najdeš zde: http://www.head-fi.org/t/493052/superlu ... omparisons.
Knowledge is power
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“