Volant

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Petr90
Nováček
Nováček

Volant

Příspěvek od Petr90 »

Zdravím, mám volant od trustmasteru, konkrétně ferrari 458 racing wheel, který jsi má najít ovladače sám, údajně jsou obsaženy ve windows, ale sám si je nenajde a napíše mi "ovladač nebyl nalezen". Tento volant je na PC ale zároveň na Xbox přičemž na ostatních pc v domácnosti (3) funguje úplně normálně a ovladače jsi najde bez problému. Na stránkách výrobce toho volantu je v kolonce ovladač uveden jen ovladač pro xbox zařízení pro windows.

- Když jsem zkusil stáhnou ovladače na pc pro xbox zařízení nic se nestalo a stále nešel.
- Aktualizoval jsem systém na sp1 (jestli nebude ovladač obsažen v nějaké aktualizaci) a stále nejde.
- Skusil jsem ho připojit do všech usb portu v pc a stále nejde.

Nutno ještě podotknou že jsem si koupil nový PC (základní desku, procesor, ram, hdd) a ve správci zařízení žádný žlutý vykřičník nemám, kromě toho volantu.

Prosím o radu jestli někdo ví, děkuji.
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Volant

Příspěvek od Jey »

Pokusím se, jediné, co mě napadá.. Ve správci zařízení máš povolené "hledat ovladače k hardwaru na internetu".. zřejmě ano.

Pokud by s tím byly extra problémy, asi by neměl být problém, podívat se na těch jiných PC, jaký přesně ovladač windows (názvy souborů) pro volant používá a případně si ty soubory zkopírovat a k instalaci ovladače je pak manuálně použít.
Petr90
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petr90 »

Ve správci zařízení jsem možnost "hledat ovladače k hardwaru na internetu" nenašel ale jestli máš namysli hledání ovladačů na internetu tak jsem to zkoušel ručně přímo v nastavení od toho volantu (ovladač s žlutým vykřičníkem ve správci zařízení) a taky nepomohlo. Možnost zkopírování ovladačů z ostatních pc jsem taky zkoušel ale jsou tam tři ovladače ke správnému používaní zařízení a já můžu aktualizovat jen jeden a stejně zařízení nepracovalo správně, nevím jak bych měl přidat ty zbývající dva ovladače. Krom toho ty ovladače, myslím soubory, jsou v systému windows obsaženy ale stejně to sněma nejde.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Já jsem měl svého času Thrustmaster FF Racing Wheel a dost dlouho jsem to samé řešil taky a nakonec tuším že mi pomohl tento ovladač... (ale už to nevim jistě, teď jsem to narychlo hledal znovu)

http://www.tomshardware.co.uk/forum/108 ... ring-wheel
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Petr90
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petr90 »

Bohužel ani tyto ovladače nevyřešili můj problém ale může to být tím že to jsou ovladače na jiný typ volantu.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“