Nahrada za X-Fi extreme gamer

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
HyenHannibal
Začátečník
Začátečník

Nahrada za X-Fi extreme gamer

Příspěvek od HyenHannibal »

Zdravim!

Co jsem dal pryc starou Asus P5E a konecne se dokopoval k prechodu na 1150 (MSI H97 PC Mate), mam problemy se zvukovou kartou X-Fi extreme gamer. Nahodne se pri prehravani zvuku stane, ze zacne vydavat jen otravny monotoni zvuk, nekdy stim zamrzne i cely system, restart vzdy pomuze. Nekdy se to nestane nekolik dni, nekdy dvakrat do hodiny. Ovladace zkouseny snad vsechny co jsem nasel (vzdy radne odinstalovano pomoci CCcleaneru, driver sweeperu ve win safe modu atd).

http://www.tomshardware.co.uk/forum/285 ... er-windows zde jsem se docetl, ze defakto neni znamo zadne reseni, nekomu pomuze to, nekomu zas tamto, ja uz to vzdavam.

Jedu na PC pouze se sluchatky Creative Fatal1ty Gaming Headset, nejsem totalni audiofil a se zvukem jsem v kombinaci s extreme gamer celkem spokojen.

Otazka, jit do Asus XONAR Phoebus Solo, nebo mi stejnou sluzbu udela nektera z levnejsich karet?

Predem diky!
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Re: Nahrada za X-Fi extreme gamer

Příspěvek od r34ktor »

Vzhledem ke "kvalitě" sluchátek to nemá cenu hrotit. Asus Xonar DGX IMHO postačí.
Knowledge is power
HyenHannibal
Začátečník
Začátečník

Re: Nahrada za X-Fi extreme gamer

Příspěvek od HyenHannibal »

Jo, souhlasim. Nejsou to rozhodne top notch sluchatka, mozna si casem udelam radost a koupim nejake kvalitni "combo", ted ale ne (investici 3k jsem si dal jako strop).

Diky ti.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“