zdarec muze mi tu nekdo pomoct s nastavenim Kerio personal Firewall???
muj pc je pripojenej na net a za mnou je router na kterym jsou dalsi 3 PC v siti ...nasdilel sem Internet pripojeni a vse jede uz v poho jenze kdyz zapnu to Kerio tak mi na ostatnich PC nejede net co mam prosim udelat aby to slapalo v poho i pres zaplej Kerio Forewall je v celku dobrej a nerad bych ho vypinal .
zkousel sem nastavit ruzne Ip ostatnich PC v tom nastaveni Fireallu a nic porad na ostatnich nejede net
dik za kazdou pomoc
jak nastavit KERIO personal Firewall ??? pleas
Moderátor: Don
- Vizi
- Začátečník

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Vizi
- Začátečník

pavel.minarik píše:ach jo, kdybys použil vyhledávání zde na fóru, tak se dozvíš, že KPF nelze provozovat na bráně (tj. mašině sdílící net dovnitř), to umí až placená verze, třeba Kerio WinRoute Firewall
hmm no ja sem to uz sprovoznil nasel sem v tom nastaveni provozovat na bráně ...povolil sem porty na vnitrni Ip adresy co sou na siti a uz to frci
ale dik za nazor
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Umi to i placena verze KPF.pavel.minarik píše:ach jo, kdybys použil vyhledávání zde na fóru, tak se dozvíš, že KPF nelze provozovat na bráně (tj. mašině sdílící net dovnitř), to umí až placená verze, třeba Kerio WinRoute Firewall
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo tak nějak jsem to myslem, ten WinRoute byl jen příklad verze co to umíJiri Drak píše:Umi to i placena verze KPF.pavel.minarik píše:ach jo, kdybys použil vyhledávání zde na fóru, tak se dozvíš, že KPF nelze provozovat na bráně (tj. mašině sdílící net dovnitř), to umí až placená verze, třeba Kerio WinRoute Firewall
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- TomAker
- Začátečník

Chtěl jsem vyzkoušet Kerio Personal firewall, donedávna jsem používal Zone Alarm, nainstaloval jsem ho a docela se mi líbí. Nenašel jsem, ale žádnou volbu, kterou bych vypnul automatické spouštění Keria při startu systému. Ani v System Mechanicu 5 jsem nemohl Kerio vypnout.
Nevíte jak na to ? Díky
CPU: Athlon XP 2600+ Barton 333 Mhz Box; Deska: Epox 8RDA3+ nForce2-ultra400 Rev 3.1; RAM: Kingston 512MB DDR400 CL 2.5; Grafika: Sapphire Radeon9600 128MB, 128bit; HDD: Hitaxhi 160GB UATA/100 8MB; Skříň: JNC 8673B, 350W
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Za 1) msconfig, za 2) zakaž automatické spouštění enginu firewallu (běží jako služba).Calhoun píše:Chtěl jsem vyzkoušet Kerio Personal firewall, donedávna jsem používal Zone Alarm, nainstaloval jsem ho a docela se mi líbí. Nenašel jsem, ale žádnou volbu, kterou bych vypnul automatické spouštění Keria při startu systému. Ani v System Mechanicu 5 jsem nemohl Kerio vypnout.Nevíte jak na to ? Díky
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou