Sháním cisco router na půjčení

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sháním cisco router na půjčení

Příspěvek od spirit64 »

Zdravím vás,

Sháním pro kamarádku cisco router na půjčení, připravuje se na Cisco CCNA testy a mohl by se hodit. Přijede pro něj sama / zaplatí poštovné, doveze čokoládu, ideálně Brno město :)
Říkal jsem si že tohle se do bazaru asi moc nehodí tak to píšu sem. Kontakt prosím na petr.chutny@gmail.com (SZ bych si tu asi nevšiml), díky.
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Sháním cisco router na půjčení

Příspěvek od tmaven »

Na router staci GNS3, spise schanej switche :)
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
Crusad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Sháním cisco router na půjčení

Příspěvek od Crusad »

Přesně. V GNS3 rozběhá i klidně MPLS síť, na požadavky do CCNA to stačí bohatě. S jedním routerem by si moc nepohrála, příliš routovacích protokolů si na tom neotestuješ :-)
Problém je se switchema, které se tam tak lehko spustit nedají. Je tam na to prostředek IOSonUnix, ale zatím jsem se nedostal k otestování, jak to funguje - co jsem ale četl, není to taková sranda.
ASA je pak přes QEMU a je aspoň u mě trochu nestabilní a chce si to s tím trochu pohrát, ale celkem se to dá.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“