Kdyby Steelseries nebyli tupci a dali na Siberia V3 ovladani hlasitosti + poresili by spatny kontakt jack-ovladac tak bych si je nechal. Jinak byly pohodlny a mikrak a zvuk OK. Tedka mam doma Siberia Elite, ale ty taky vratim. Za ty prachy toho moc neumeji. Sice splnuji veskere moje pozadavky (design, kompatibilita, zatahovaci mikrak, komfort). S tim komfotem trosku pokulhavaji no.
Bohuzel je potreba pouzivat ten jejich adapter pokud je potrebuji zapojit do PC, jinak maji zeslabeny mikrak a docela dost. S PS4 funguji dobre, po zapojeni do dualshocku. Po zapojeni do PS4-USB funguji spatne

Moje pozadavky: Design, kompatibilita s PS4(preferuji zapojeni do dualshocku) a PC, nejlepe zatahovaci mikrak (kdyz se cpu tak mi neprekazi

Jinak jsem se koukal jeste na Astro A40 a A50. Sice maji dlouhy mikrak, ale rekl bych, ze by nebyl potreba ho sklapet uplne. Podle zahranicnich recenzi je mikrofon super. Me by asi stacily ty A40, ale nevim, jak je to s tou kompatibilitou. Jestli funguji jen v dualshocku nebo je potreba ten mixamp k ovladani hlasitosti. Z ovladace je to pohdlnejsi, zadny kabel se netahne po zemi atd.
Bohuzel jsou u nas nedostupny a tak bych musel pres amazon nebo ebay.
Pokud vite o nejakych jinych, sem s nima. Protoze ja uz opravdu nevim

Vsem diky za rady