ohnutie dosky boxovaným chladičom intel
Moderátor: morke
- Konqueror
- Začátečník

-
ohnutie dosky boxovaným chladičom intel
Je normálne, že mi boxovaný chladič k procesoru P4 2.8 GHz Prescott sedí tak pevne na doske, až ju ohýba? Pozrel som sa na intelácku stránku, a tam tvrdili že je to normálne. U kamoša s podobným chladičom (tiež od Intelu) som videl to isté tak neviem... o dosku sa bojím i keď nebola drahá 
- Kuklux
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Spis me stvalo (jeste jak sem tam mel Box). Ze sem tam ty nozicky od BOX chladice rval pres kondenzatory, pak to vytahovani
P.S. Nevim co tim myslis hodne, ale drzelo mi tam tehdy na fest
P.S. Nevim co tim myslis hodne, ale drzelo mi tam tehdy na fest
Procesor: P4 2.8/3.5 - 1.45V ..Prescott ..HT-enabled Chlazení: Water Cooling (Home made: Start-28,Klid-35,Zatez-45) Základní deska: MSI 865PE Neo2-PFISR Paměti: 512MB A-Data 500Mhz Grafická karta: MSI GF FX 5900XT HDD: Seagate Barracuda 120GB SATA & 2x Seagate 20GB (V šuplíku) Zvukovka: SB Audigy2 ZS Mechaniky: DVD Asus E616 & CD-WR Plextor PX-W5224TA &LG SuperMulti GSA-4163B Sluchátka: KOSS PRO/3AA Krysa: Logitech MX510 (modrá) Monitor: Eizo L568-AS(K) & Liteon 17"
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Konqueror
- Začátečník

-
dikes trochu ma to ukludnilo
ale drzi to teda veeelmi pevne... aj tie kondentory som pekne zohybal jak som daval chladic.. riesenie by bolo water cooling
taky lahky CPU block.. uvazujem o tom.. lubi sa mi ten od ertyho, k tomu cerpacku sicce micra za par korun, radiator zo 120-tky, par hadiciek a je taky maly vodnik..