Monitor cvaká a nechce naběhnout.
Moderátor: maXXmilian
- Matias
- Začátečník

-
Monitor cvaká a nechce naběhnout.
Aoc 7glr 17" , Přinesl sem si starší monitor, a chci se zeptat, jak je z nadpisu patrný, kolik by stála oprava, popř jestli se nedá někdše sehnat součástka že by mně to známej udělal. Prý už je jednou opravený, tak poraďte jestli ta závada teda kdyby byla stejná (což předpokládám) tak jestli po opravě za půl roku se to nestane znova, protože nechci pak zase dávat další 500tikilo za opravu.
Něco jsem čet že to cvakání by mohlo bejt způsobený vadným Vn transformátorem... neřiká vám to něco? popř koli by tak mohla stát oprava nejlevnějc.
Něco jsem čet že to cvakání by mohlo bejt způsobený vadným Vn transformátorem... neřiká vám to něco? popř koli by tak mohla stát oprava nejlevnějc.
Naposledy upravil(a) Matias dne pon 22. lis 2004, 11:26, celkem upraveno 1 x.
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív si zjisti, jakou záruku má ta oprava, která na něm už byla provedena. Jestli je ještě aktuální, tak reklamuj opravu
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Matias
- Začátečník

-
To už asi nezjistim ale válel se nejmín rok někde takže rozbitej bude víc jak rokHADES píše:Nejdřív si zjisti, jakou záruku má ta oprava, která na něm už byla provedena. Jestli je ještě aktuální, tak reklamuj opravu
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- Matias
- Začátečník

-
- Twister
- Začátečník

jen pro informaci to vn trafo je fakt v haji podle toho co popisujes....
mel sem ten samy problem s EIZO monitorem VN trafo v haji..
nove stalo od 1000 - 1500takze oprava hodne draha...a dalsi otazka je jak dlouho ti to vydrzi.....dnes se uz nevyplati kupovat starsi monitor kdyz novy je za cca 4000 i s DPH...
mel sem ten samy problem s EIZO monitorem VN trafo v haji..
nove stalo od 1000 - 1500takze oprava hodne draha...a dalsi otazka je jak dlouho ti to vydrzi.....dnes se uz nevyplati kupovat starsi monitor kdyz novy je za cca 4000 i s DPH...
Intel Pentium Dual-Core E2180 BOX@3000GHz ,chladic procesoru Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B,DDR2 ram 2x 1024MB A-DATA + 2x 2048MB A-DATA, Gigabyte P35-DS3R (rev. 2.1),2x Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS, ATI HD 4850,
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
VN trafo je previt.Me odeslo u televize.Kdyz vychladla po vypojeni ze site,uz nenabehla.Jen cvakala....Vzal jsem tedy fen na vlasy,nahral trafo a od te doby funguje(kdyz nevypadne na delsi dobu elektrina
)
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
- spirit64
- Mírně pokročilý

To se mi stalo u (Nečekaně) Proview, nejdřív mi zčernal obraz, (Na vánoce) byla to Proview 15´ něco a potom jsem si řekl že skusím nějaké trimry v monitoru, a než jsem na něj sáhl abych ho rozdělal, tak odešel úplně.Tak jsem se na*ral a že byly vánoce letěl na šroťák.Cvakalo to různě intenzivně, záleželo na nastavení trimru ale to už pak byla jenom taková hra.
Vyhodit, trafo je dražší než nový monitor.
Vyhodit, trafo je dražší než nový monitor.