Pojištění telefonu?
Moderátor: CageJ
- Darkhunter
- Začátečník
-
Pojištění telefonu?
Zdravím, před týdnem mi ukradli Sony Xperia Z3 Compact.
Chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějakém výhodném pojištění proti krádeži třeba i s pojištěním proti poškození.
Chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějakém výhodném pojištění proti krádeži třeba i s pojištěním proti poškození.
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro
- cmoud4k
- Začátečník
Re: Pojištění telefonu?
Mě to nabízej v každém elektru za příplatek.
A pokud máš papíry od telefonu zajdi na policii oni ti ten telefon najdou.
2x jsem byl na policii a 2x úspěšně nalezen.
- Darkhunter
- Začátečník
-
Jo ? Tak jako je to už týden staré. Myslíš, že i přesto by mi ho mohli najít?
Dell Precision 5540 - i9-9980HK/64GB DDR4/nVidia Quadro T2000/UHD OLED/1 TB SSD ADATA XPG 8200 Pro
- zigo
- Černá karta
-
Pokud do toho mobilu někdo vloží jakoukoliv SIM kartu a on se připojí do sítě nějakého operátora,tak jeho IMEI se automaticky ukáže.Policie už dávno má možnost blokovat nebo zjišťovat telefon i podle IMEI telefonu.Takže stačí nahlásit krádež a čekat.
Hlavně až půjdeš na policii si pořádně rozmysli svoji výpověď a nemluv neuvěřitelné historky ať se do toho sám nezamotáš
Doporučuji nejdřív přečíst tohle
http://www.penize.cz/spotrebitel/244443 ... restny-cin
Hlavně až půjdeš na policii si pořádně rozmysli svoji výpověď a nemluv neuvěřitelné historky ať se do toho sám nezamotáš
Doporučuji nejdřív přečíst tohle
http://www.penize.cz/spotrebitel/244443 ... restny-cin
- Darkhunter
- Začátečník
-
Však v tom článku je, že by to musela být násilná loupež, aby mohla policie lokalizovat telefon...A ona to násilná loupež nebyla. To si mám něco vymyslet?
- zigo
- Černá karta
-
To ať tě ani nenapadne si vymýšlet násilnou trestnou činnost... ono to ve skutečnosti proběhne asi tak nějak: po nahlášení krádeže si dá policie tvůj telefon do databáze a při prvním zapnutí jim vyskočí,že je telefon v provozu a s jakým telefonním číslem, dále budou kontaktovat "nového majitele" a budou mu vyhrožovat trestním stíháním atd. a mají ještě mnoho jiných metod jak ho přesvědčit, ať ten přístroj vrátí a zároveň mu samí napovědí, že vlastně on za nic nemůže, když přístroj "jen našel"... ..kapišto
Vlk se nažral a koza zůstala celá
Vlk se nažral a koza zůstala celá
- Darkhunter
- Začátečník
-
Ok, dík moc. A co když už telefon je zaplý? Asu stupidní otázka, ale radši se ptám.
- zigo
- Černá karta
-
tím lip ...opak by byl problem
- Darkhunter
- Začátečník
-
Hmmm a co když byl telefon ztracen?
- LoCo99
- Začátečník
tak ho nikdo neukrad a nebo ho ukrad a zničil (nebo ho nepoužívá) a tim pádem z toho nikdo nic nemá a všichni na tom jen prodělali
zmizelej telefon ti nikdo asi nepojistí
zmizelej telefon ti nikdo asi nepojistí
- Darkhunter
- Začátečník
-
No, mně ho totiž policajti našli...Ale znovu se mi ztratil a teď s tím chci jít na policii, tak nevím, jestli mám říct, že mi ho ukradli nebo jsem ho ztratil...Já totiž nevím, co z toho to je... :/
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
Ty si opravdu mamlas. PČR tu není od toho, aby žehlila něčí nezodpovědnost (v tomto případě).
Myslím si, že ti tady poradili dost. Máš tedy dvě možnosti. Nahlásit krádež, lhát a sám se vystavovat riziku, nebo hold koupit druhý s tím, že si za svou blbost zaplatil.
E// Stejně tak ti nikdo nepojistí ztrátu telefonu. Myslím si, že tohle nemá cenu dále rozvádět proč.
Myslím si, že ti tady poradili dost. Máš tedy dvě možnosti. Nahlásit krádež, lhát a sám se vystavovat riziku, nebo hold koupit druhý s tím, že si za svou blbost zaplatil.
E// Stejně tak ti nikdo nepojistí ztrátu telefonu. Myslím si, že tohle nemá cenu dále rozvádět proč.
Ryzen 5800X3D || GB B450 GX || 32GB @ 3600Mhz cl16 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 288E2A + Philips 48OLED707.
- Darkhunter
- Začátečník
-
No a když jsem si dal to číslo zalokovat...Myslíte, že je možný si ho nechat přenést na jinou simku?
- zigo
- Černá karta
-
- srdown66
- Nováček
-
V elektru nabízejí, taky si je potřeba pořádně přečíst podmínky, je to jedna velká zlodějina.cmoud4k píše:Mě to nabízej v každém elektru za příplatek.
- dk1844
- Nováček
-
souhlasím, pojištění od prodejce se nemůže vyplatit.
- dk1844
- Nováček
-
Přece na tom musejí vydělat.
- CageJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
da sa poistit iba domacnost... tiez som nieco podobne riesil, ale jak si nase poistovne na to este nevyzreli...
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB