Vista - Multimediální adaptér - Ovladače

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
PanLenochod
Nováček
Nováček

Vista - Multimediální adaptér - Ovladače

Příspěvek od PanLenochod »

Dobré odpoledne,

Rodiče mají starší PC (7 let), který ještě docela běží. Na internet a kancelářské aplikace to stačí.
Na PC je OS Windows Vista 32bit. :inlove:

Před pár dny jsem provedl zformátování disku a reinstall OS (Stále Visty 32bit). Vše fungovalo, nainstaloval jsem aktuální ovladače grafické karty a ovladače k základní desce z přiloženého CD.
Problém je, že po jednom dni přestal fungovat zvuk. Ve správci zařízení to ukazuje žlutý/oranžový vykříček u multimediálního adaptéru. Windows Update si sám ovladač nenašel.
Veškeré Realtek drivery jsem nainstaloval z přiloženého disku k základní desce MSI K9N Neo V2.
Poté jsem vyzkoušel nainstalovat poslední ovladače z webu Realteku i MSI. Nic nepomohlo. Zvuk stále nefunguje.

Prosím o radu jak postupovat.
(Nechci kupovat nový operační systém ani stahovat)

Děkuji
Drakes12
Začátečník
Začátečník

Re: Vista - Multimediální adaptér - Ovladače

Příspěvek od Drakes12 »

Chyba bude asi fakt v těch ovladačích.... oddinstaluj je a skus znovu.
http://www.msi.com/support/mb/K9N_Neo_V ... Vista%2032
CPU:Intel Core i5-4690K; MB:ASUS B85-PRO GAMER GAMING; RAM:Crucial Ballistix Sport 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz CL9; VGA:MSI NVIDIA GTX 970 GAMING 4G; HDD: Intel SSD 530 Series 120GB, WD Green 2TB; PS:Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze; Case:Zalman Z3
Porenut
Nováček
Nováček

Re: Vista - Multimediální adaptér - Ovladače

Příspěvek od Porenut »

Jestli se ti to povedlo tak to ber jako, že nic :)

Občas jsem měl podobný problém a vyřešil jsem to většinou tak, že jsem odinstaloval ovladač, ale tak, aby se zároveň odstranil z compu a pak hned po restartu, než si stačil comp nainstalovat nějakej univerzál od Microsoftu jsem jej nainstaloval znovu. Myslím, že zatím mě to vždy pomohlo.
Můj současný: Intel Core I7-5960X, Corsair Dominator Platinum 8x8GB DDR4 2800MHz, Asus Rampage V Extreme, Asus GeForce GTX 980 Strix, Asus RAIDR Express 240GB, 2 x WD Red PRO 2TB, Dell UltraSharp UP3214Q
Stařík z 2007: Intel Core 2 Extreme QX6800 (2, 66GHz, 8M, 1066MHz), BFG OC GF8800 Ultra PCI-E 768MB DDR3 v dual SLI, Corsair 2048MB Twinx Dominator DDRII 1111 CL4 x 2 (tedy 4 GB), Asus Striker ll Formula, nForce 780i SLI, s775, 4xDDR2, 2xGLAN, ATX Hewlett-Packard TFT LP3065 30" LCD
Na velikosti záleží!!! :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“