Selhání inicializace procesu přihlášení

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

Selhání inicializace procesu přihlášení

Příspěvek od jarda.otta »

Po win update a následném restartu se nedostanu do systému a objeví se hláška: Selhání inicializace procesu přihlášení se nezdařilo. více se dovíte v protokolu. Musím dát obnovu systému a je vše ok. Ale už tam mám celkem 70 aktualizací. vždy když dám všechny a nebo jakoukoliv z nich tak nastane ten samý problém.Musím mít zakázané aktualizace ale nemyslím že je to správné. Zkusil jsem i opravu systému a nic. A z vygooglené rady boot z win cd a příkazový řádek a příkazy
bootrec /RebuildBed
bootrec /FixMbr
bootrec /FixBoot
exit

vše proběhne v poho ale po restartu ten symý problém. Prostě ty zatracené aktualizace. Už půl roku je musím mít vypnuté.Děkuji za každou radu.
jaris
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Selhání inicializace procesu přihlášení

Příspěvek od Alfajk »

na win xp mam zakazany aktualizace od services packu 2 a na windows 7 od SP1, vse slape jak svycarsky hodinky uz 4 roky a rozhodne nemam v planu jedinou z tech jejich aktualizaci instalovat, udelej to stejne a nebudes muset resit podobny problemy
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

Ale pokud používáš net jako třeba internetové bankovnictví atd, tak jsou záplaty a aktualizace velmi nutné.Myslím a jsem o tom přesvědčen že to není dobrá rada vypnout aktualizace z důvodů bezpečnosti.

Např.: Desatero bezpečnosti internetového bankovnictví

Chraňte svůj certifikát v souboru nebo na čipové kartě
Používejte bezpečné heslo / PIN
Ochraňujte své heslo / PIN
Buďte obezřetní při otevírání emailů a SMS
Nastavte si zasílání zpráv a sledujte historii svého přihlašování
Pravidelně aktualizujte operační systém, prohlížeč a veškeré programové vybavení
Používejte svůj počítač
Používejte programy, které chrání Váš počítač, jako jsou antivirové programy, anti-spywarové programy a osobní firewally
Nenavštěvujte neznámé stránky a nestahujte z internetu neznámé soubory a neinstalujte neprověřené aplikace
Kontaktujte nás při jakýchkoliv pochybnostech
A právě bod 6.
6. Pravidelně aktualizujte operační systém, prohlížeč a veškeré programové vybavení

Pravidelně instalujte aktualizační soubory i pro programy, které nejsou nezbytné pro běh internetového bankovnictví. Aktualizace odstraňují chyby a zranitelnosti programového vybavení a snižují bezpečnostní rizika. Používejte pouze legálně nabyté programové vybavení, jehož výrobce vám garantuje podporu ve formě pravidelných bezpečnostních aktualizací. Pokud máte v počítači aplikace, u kterých jste si jist, že je nepoužíváte, doporučujeme je odinstalovat.
jaris
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

uplne bohate staci, aby byl uzivatel inteligentni, potom se da v pohode existovat i bez aktualizaci

kdyby ty aktualizace fungovali bez problemu, klidne bych aktualizoval, ale tohle je presne duvod, proc je mam vypnuty, na podobnej typ problemu nejlip zabira reinstal windows, ale kdo ma cas to kazdej pul rok reinstalovat, zejo
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

Též pochybuji o vaší inteligenci pokud takto reagujete na mou žádost či prosbu o radu. Nehledám názor nějakého psychologa o mé inteligenci, ale čistě profesionální radu o mém technickém problému. Prosím vás už mě tu neodpovídejte a nereagujte na toto téma. Nestojím o tento způsob odpovědi. A jestli máte pochyby o mé inteligenci, je to jen váš problém. Děkuji vám za to, že se umlčíte. Doufal jsem že jsem na profesiálním foru, ale asi jsem se hluboce mýlil. Jak je vidět, má sem přístup každej vůl. Vůl zůstane volem i kdyby na hosle hrál. Takže prosím další zájemce kteří by mě mohli poradit, aby se drželi tématu a nehodnotili mojí inteligenci. Jsme jak doufám na technickém foru a ne u psychloga. Děkuji vám.
jaris
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“