ATI9800 non Pro je očividně silná a stabilní po přetaktování

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Miroslav
Začátečník
Začátečník

ATI9800 non Pro je očividně silná a stabilní po přetaktování

Příspěvek od Miroslav »

Zdravím všechny,
chtěl bych se s Vámi podělit o mé zkušenosti s kartou Ati9800 non pro od Herculesu. Flešnul jsem na ní bios pro verze a testoval a testoval. Nechal jsem běžet chimp demo od Ati přes noc, karta vydržela, žádné chyby obrazu, nechal jsem běžet oba 3dMarky, nastavil jsem vejvětší detaily, abych jí pořádně zahřál. Můj cíl bylo, aby se kousla nebo aby nastaly chyby obrazu a věřte v duchu jsem si to přál, protže jsem nevěřil, že si takhle lehce mohu opatřit pro verzi. Ale karta šlape a šlape. Možná je to opravdu tím, že Hercules neubral na non pro verzi na chlazení a mám štěstí na kus, ale tolik štěstí najednou? Píšu si s lidma po celým světě co jí maj a nikdo od Herculesu, kdo jí takhle naflešoval nemá problémy. Ty blázni jí ještě přesto taktujou. Ale to už je na mě moc. Jedna věc mě ale zarazila. Přetaktovaná karta na frekvencích pro verze je silnější ve výkonu než už naflešovaná s novým pro biosem. Není to o tolik, třeba 3dMark2001 je to o 700 a 3dMark03 je to o 200, ale je o něco pomalejší.
Opravdu nediný co mě sere je, že nefunguje 3dTwearker dodávaný spolu s kartou a píše mi, že nemám Hercules board installed. Lol
Jája
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Jája »

Ten bios na Pro verzi asi nastvuje delší latence pamětem, jinak si to vysvětlit nedokážu :?
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
John Keats
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od John Keats »

o tom jsem nekde cetl.. asi natom neco bude, pak ma jit i karta vic pretocit !!!
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

jj je to dneska ta nejlepsi koupe pomer cena x vykon +pretaktovani je skvelej ----- no comment
It's free software and it gives you freedom!
†VeGaN†
Začátečník
Začátečník

:o))

Příspěvek od †VeGaN† »

Kua to ste dost na to rychlo prisli :o)), ze z r9800 sa da spravit r9800pro.
Ja som o tom pisal asi pred 2 mesiacmi na http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... e&sid=1197
howg...
PC: AMD Opteron 146(245x10),Zdroj TAGAN 530W, Apacer 2X512MB RAM PC-500, Asus RADEON X1900XT 512MB, ABIT KN8 ULTRA, SB X-FI, 19"LCD SAMSUNG 970P, DVDRW+/- Samsung 162L, 160GB MAXTOR SATAII, Creative I-Trigue 5600 5.1...
NOTEBOOK: UMAX- Pentium 4 2.8GHz, 1GB RAM, 40GB HDD, CDRW/DVD, ATI MOBILE 9700 128MB, 17" DISPLAY..
I Don't BUY DELL...I would like to wish Paul success against Dell Inc.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“