Modrá smrt
Moderátor: Loki5567
- JackCz
- Začátečník
-
Modrá smrt
Ahoj, mám trošku větší problém, tento pátek (13tého :DD) jsem si pustil pc, v pohodě se načetl win, chvilku jsem hrál CS 1.6 a po chvíli naskočil blue screen, říkám ok, stát se to může, restartne se pc a při načítání toho loga, jak se načte a má to hodit "Vítejte" tak mi to hodí zase Blue Screen, takže se do Windowsu nedostanu, ani Nouzový režim nefunguje, žádné úpravy HW jsem nedělal, poslední úprava SW byla instalace Zoner Photo Studio 17, v tom blue screenu je pokaždé něco jiného, ale nejčastěji tam je chyba 0x00000050 ( 0X00000050 (0xFFFFFFA8803F5D428, 0x0000000000000, 0xFFFFF80002203b05,0x0000000000000005) PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA, zkoušel jsem i druhý disk, který má v sobě chybný partion, ale start fungoval, tak ten taky nenaskočil, stejná modrá smrt, ale nevím jestli tam byl ten Win. ok, protože ten disk jsem odpojil a nainstaloval jsem nový Win. na ten nový disk, jedná se o SSHD 1TB Seagate Desktop 64MB SATAIII 8GB NAND 3RZ,
AMD Athlon II X2 250, Ram 4GB DDR2, GTX 750, Gigabyte GA-MA770-US3
pokud by někdo věděl jak na tento problém, prosím napište, díky
AMD Athlon II X2 250, Ram 4GB DDR2, GTX 750, Gigabyte GA-MA770-US3
pokud by někdo věděl jak na tento problém, prosím napište, díky
- r34ktor
- Začátečník
- JackCz
- Začátečník
-
Re: Modrá smrt
Zdroj je ok, testováno v jiném pc kde běží v pohodě, SMART disku nemám jak, nedostanu se do Win. ale jediné co se mi povedlo bylo Memory test (windowsáckej) a CHKDS (nebo jak se to píše, píšu to z hlavy) a bylo to vše OK
- r34ktor
- Začátečník
Udělej si LiveCD/USB Linuxu a nabootuj z něj. SMART lze zjistit pomocí smartmontools. Také přes něj můžeš zkopírovat dumpy z Windows pro podrobnější analýzu.
Knowledge is power
- JackCz
- Začátečník
-
Už jsem si zařídil Windows 7 na DVD, takže v pohodě, dneska zkusím ten Win. a dám popřípadě vědět jak to dopadlo.
-- Vložil jsem CD do mechaniky, spustil pc, v boot menu nastavil CD-rom a začalo to načítat win. z toho disku (Windows is loading files...), dokončilo napsalo to Starting Windows a to windowsácké logo se tam začalo točit, tak necelou minutu to něco dělalo a pak znovu modrá smrt, když spustím Win. z SSHD v nouzáku tak to skončí u načítání AtiPcie, nevím co tam má co dělat nějaké Ati
jediné co mám od AMD je procesor, nevíte tedy nějakou radu, co s tím ještě udělat ??
-- Vložil jsem CD do mechaniky, spustil pc, v boot menu nastavil CD-rom a začalo to načítat win. z toho disku (Windows is loading files...), dokončilo napsalo to Starting Windows a to windowsácké logo se tam začalo točit, tak necelou minutu to něco dělalo a pak znovu modrá smrt, když spustím Win. z SSHD v nouzáku tak to skončí u načítání AtiPcie, nevím co tam má co dělat nějaké Ati

- JackCz
- Začátečník
-
Modrá smrt i při instalaci, poslední změna HW byla někdy v listopadu, kdy se přidával místo 500HDD 1T SSHD a ještě k tomu Grafika GTX 750, poslední uprava u grafiky, byla instalace nových ovladačů, po instalaci jsem jen přepl vertikalní synchronizaci na vypnuto a to bylo vše, jinak DirectX a NetFrameWork jsem instaloval ještě v listopadu, a jinak jsem do HW nijak nezasahoval, vytahovat HW se mi moc nechce, protože Grafika a SSHD jsou ještě v záruce a nechci je nijak poškodit, jde nějak ověřit jestli to je třeba těma špatnejma ovladačema GPU ?
- JackCz
- Začátečník
-
- JackCz
- Začátečník
-
tak a vyřešeno, můžete lock, bylo to způsobeno vadnou Ram pamětí, ještě že jsem měl 2x2gb :DD