Zdravím,
vzhledem k tomu, že mi notebook po x letech používání přijde zpomalený, chtěl jsem ho kompletně reinstalovat novými windows 7. V notebooku je samostatný oddíl disku (g), který má cca 20gb a je nazván recovery. Když jsem koukal co a jak, měl jsem při bootu zmáčknout F11 a poté se měl jednoduše objevit Recovery Manager, jenže ono nic. Místo toho se objeví možnost spustit windows nebo jej opravit (doporučeno). Po zmáčknutí opravy mi to hodí error code 0xc0000225 a dál s tím nehnu . V programech přímo ve windowsu jsem se pokoušel Recovery Manager najít, jenže tam zdá se není. Stáhnul jsem ho a nainstaloval, jenže mu chybí vícero souborů .dll a tak bych se chtěl zeptat, zda by někdo věděl co s tím. Notebook již není v záruce. Za vešekeré rady předem velmi děkuji.
HP
Modely tohoto výrobce jsou vybaveny zálohovacím programem, který je dostupný po doinstalaci přímo ze systému skrze nabídku start.
Recovery menu je také možné spustit stisknutím F11 během startu počítače (pouze u řady Pavilion).
Mám stejný model, shodou okolností jsem řešil podobný problém a HP Recovery Manager nemám v systému, proto by mě zajímalo, jak ho tam mohu doinstalovat