Správce zvuku

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
chcipi
Žlutá karta
Žlutá karta

Správce zvuku

Příspěvek od chcipi »

Koupil jsem si nedávno sluchátka které jsem připojil ze předu do PC, ze zadu mám zapojeny bedničky.
A můj problém je že i když nastavím jako výchozí zařízení repro tak po restartu PC se mi to stejně přehodí na sluchátka.
Můj druhý problém je že i když mám nastavené ve správci zvuku jako výchozí komunikační zařízení např repro a pak chci abych Skype slyšel ve sluchátkách musím to ještě ve skype nastavení nastavovat zvlášť.

Není nějaký program kde jen překliknu mezi sluchátkama a nebo repro a nastaví se podle toho všechny programy? Nechce se mě furt vypojovat a zapojovat sluchátka z compu. Jinak zvukovku mám realtek(MB je Asus gryphon z87) a ten jejich program je nic moc mě přijde.
miloskop
Nováček
Nováček

Re: Správce zvuku

Příspěvek od miloskop »

Taky by mě to zajímalo, doufám, že někdo odpoví co možno nejdříve.
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Re: Správce zvuku

Příspěvek od r34ktor »

chcipi píše:Koupil jsem si nedávno sluchátka které jsem připojil ze předu do PC, ze zadu mám zapojeny bedničky.
Patrně máš nastaveno ztlumení zadního výstupu, když je něco připojeno v předním (mrkni na upřesňující nastavení v Realtek panelu).
chcipi píše:Není nějaký program kde jen překliknu mezi sluchátkama a nebo repro a nastaví se podle toho všechny programy? Nechce se mě furt vypojovat a zapojovat sluchátka z compu.
Audio Switcher
Knowledge is power
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“