Asus Memo Pad ME 301T do tovarního nastavení
Moderátor: CageJ
- kytt
- Začátečník
-
Asus Memo Pad ME 301T do tovarního nastavení
Zdravim , mám tento tablet , spadl a praskl dotyk , jinak funguje potřebuji ho dostat do továrního nastavení ale nemůžu se tam dostat . Připojil jsem i myš zobrazila se ale nejde odemknout obrazovka. Máte někdo radu jak to udělat D9ky
PC-Amd FX 8320 , SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X 3G, Pamět 8G,Zdroj Supernov 750
- Butch3r
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Asus Memo Pad ME 301T do tovarního nastavení
Zdravím. Konkrétně tenhle model jsem nedělal a buhužel asus má co se týče řešení recovery a bootloaderu několik způsobů jak se tam dostat- různé pro jiné modelové řady. Ale doporučuji vyzkoušet následující:
1) Vypni tablet- podrž volume up + power, po rozsvícení zkus power pustit a mohlo by to naběhnout do fastbootu. pokud ne, tak zkus ten power držet.
Pokud to nezabere zkus to samé s volume down a poté s oběma volume dohromady. Pokud ani to nezabere zkus tablet vypnout a při podržení volume down pžipojit k USB (opět zkus i volume up).Tohle jsou tak nějak standartní postupy pro většinu androidích zařízení.
Pokud se dostaneš alespoň do režimu, kdy to nebude bootovat do operačního systému je skoro vyhráno, protože pak už stačí jen přez příkazy skrze počítač "donutit" tablet naběhnout do recovery režimu. (pokud se tam dostaneš napíšu podrobný návod jak na to)
Dej vědět jestli něco zabralo.
1) Vypni tablet- podrž volume up + power, po rozsvícení zkus power pustit a mohlo by to naběhnout do fastbootu. pokud ne, tak zkus ten power držet.
Pokud to nezabere zkus to samé s volume down a poté s oběma volume dohromady. Pokud ani to nezabere zkus tablet vypnout a při podržení volume down pžipojit k USB (opět zkus i volume up).Tohle jsou tak nějak standartní postupy pro většinu androidích zařízení.
Pokud se dostaneš alespoň do režimu, kdy to nebude bootovat do operačního systému je skoro vyhráno, protože pak už stačí jen přez příkazy skrze počítač "donutit" tablet naběhnout do recovery režimu. (pokud se tam dostaneš napíšu podrobný návod jak na to)
Dej vědět jestli něco zabralo.
PC: Asus ROG Strix Z390-F, Intel Core i9 9900K, RTX 3080TI, 32GB Ram, Crucial 256GB SSD+Samsung 850 PRO 1TB+3TB Seagate SV35, Logitech G15+ Logitech G5 (blue), Corsair HX750i PSU, SB Titanium HD + Logitech Z-5500+ Sony WH-1000XM4, HP w2408h.
NTB: HP Pavilion HDX 9320EA
- kytt
- Začátečník
-
Zdar tak se povedlo ,je to power + volume - , jak dál Díky
- kytt
- Začátečník
-
Tak dobrý už jsem to zvládnul Díky
- Butch3r
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Supr. I já děkuji a tuto kombinaci si zapíšu. Pokud se mi dostanou tyhle tablety do ruky ulehčí mi to práci. Jinak vol up + power je asi nejčastější kombinace.
PC: Asus ROG Strix Z390-F, Intel Core i9 9900K, RTX 3080TI, 32GB Ram, Crucial 256GB SSD+Samsung 850 PRO 1TB+3TB Seagate SV35, Logitech G15+ Logitech G5 (blue), Corsair HX750i PSU, SB Titanium HD + Logitech Z-5500+ Sony WH-1000XM4, HP w2408h.