Vypadává zvuk

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Aros
Začátečník
Začátečník

Vypadává zvuk

Příspěvek od Aros »

Zdravím,

mám problém se zvukem. Asi tak 2 roky úspěšně provozuju Win7 instalaci bez žádných problémů. Deska je Asus Sabertooth 990FX rev2.0. Na ní je integrovaný Realtek HD. No měl jsem tam pořád ovladače z doby, jsem ten PC koupil.

Teď jsem zapojil starou PCI zvukovku (kvůli nahrávání AUDIA) a doufal, že se mi podaří ji nainstalovat. No, nepovedlo, tak jsem to chtěl uvést do původního stavu. Ale od té doby pořád (asi tak každé 2 sekundy) vyskakuje okénko od té integrované zvukovky, že jsem připojil něco do front panelu. No to je blbost, front panel vůbec nemám zapojený. PC nejde takto vůbec používat, protože ta zpráva pořád vyskakuje s focusem. Tak můžu v procesech sestřelit to realtek GUI a mám pokoj, ale když přehrávám nějaký zvuk (třeba v MediaPlayeru, nebo něco hraju, nebo prostě cokoliv), tak tam mám pořád krátké výpadky zvuku, třeba tak dvousekundové. Tu PCI zvukovku jsem odinstaloval a odstranil. Nepomohlo. Vrátil jsem se bod obnovení před tu instalaci te PCI zvukovky. Taky nepomohlo. Zkousil jsem různé ovladače k té integrované zvukovce. Taky nepomohlo. Máte někdo nějaký nápad?

Díky
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Aros
Začátečník
Začátečník

Re: Vypadává zvuk

Příspěvek od Aros »

Ještě dodám, že problémy jsou i s tím Microsoftím ovladačem, co se nainstaluje sám. Prostě mi to přijde, jako by mi tam vznikl nějaký HW problém, který má za to, že připojuji pořád něco do front panelu. Díval jsem se na ten FP konektor, ale žádný bordel, co by to mohl zkratovat tam není.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“