Cities: Skylines

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

hadas
Začátečník
Začátečník

Cities: Skylines

Příspěvek od hadas »

cate hrajete to nekdo? uvazuju ze byc to koupil ale bojim se aby to po zacatecni zabave nebyla pak nuda :(

jaky nazor mate na tu hru ?
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Re: Cities: Skylines

Příspěvek od Octopuss »

Grafika je naprosto příšerná, ale prý se to hraje dobře. Kamarád mi včera psal, že šel spát v pět ráno, a "trochu" zaspal do práce :-D
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Hmm takze grafika opravdu otres. Nejde tomu ani vnutit 4K pres DSR a vůbec zadny AA mody, takze clovek kouka na uplnou mazanici. SimCity 4 vypada ehm vesmes lip, jen nemá par modernějších featur. Tak teda nevim.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

bejt tebou si projedu mody na workshopu. Ambient occlusion, internal resolution, PostProcessfx a sun shafts.
kocourmikes1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourmikes1 »

prej je to jen takove staveni pro efekt a hra je hodne jednoducha, v recenzich je to ale lepe hodnoceno nez posledni simcity
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Poslední Sim City jsem ani nehral. Hra je jednoducha. Během chvile mestecko mrakodrapu s 20k lidi a miliony na ucte........ :| Vesmes se to neda ani podělat. Starsi SimCity jsou tedy daleko tezsi na vybalancovani s mnoha moznostmi. Tady to je jak arkáda. Asi zapracoval hlad po takovy strategii a po pruseru posledního SimCity se na to lidi vrhli.
Icy_DeaD píše:bejt tebou si projedu mody na workshopu. Ambient occlusion, internal resolution, PostProcessfx a sun shafts.
Tohle ma byt v zakladni hre a ne ze koukam na zablurovany cosi.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Hladis píše:Vesmes se to neda ani podělat.
Postav přehradu na špatném místě a věř, že se to podělat dá :lol:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Je to mrtě jednoduchý, během pár hodin jsem měl město s 65k obyvateli a penězi že jsem nevěděl co s tím. Bohužel na těch 65k jsem se nějak zastavil a výš mi to nešlo, přitom jsem měl všechny služby dokonale pokryté, žádné problémy nikde, nízké daně a stejnak jsem ničím nedokázal zvýšit poptávku po bydlení/obchodech/průmyslu.. prostě nula nula nula a najednou začli dokonce obyvatelé ubývat...
PS5 Pro | LG OLED CX55
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Hladis píše:Tohle ma byt v zakladni hre a ne ze koukam na zablurovany cosi.
ale prosim tee. Pokud bys trochu sledoval, tak bys zjistil ze ona ta hra je ve skutecnosti takovej early access, ve kterem neni spousta veci, vcetne tohohle, coz vyvojari jmenovali ze tam bude pozdeji a vzhledem k tomu jaky to slavi ohromny uspech, tak se o to dockame vice veci. Zase bych se uklidnil s tim hazenim drobecku vsude mozne o "zablurovanem cosi", tohle uz je snad treti vec u ktery tohle od tebe vidim. Je to fakt trapne, nehlede na to, ze je to uplne nepodstatne. To ze vubec neco takoveho jde udelat, vcetne tech mraku modu ktere se vyjorily s faktem ze hra je natolik dobre napsana aby tohle vsechno slo, je v dnesni dobre parada. Cili to ze tam ze startu neni nejakej poradnej vymastenej antialiasing, je uplne jedno a je o to lepsi ze to dodela komunita ktera ma krasne otevrena vrata i kdyz hra jeste neni zdaleka hotova. Kazdopadne netusim co hrajes za hru, ale asi jinou nez 99 procent lidi, ktery opravdu behem chvile mestecko s 20k obyvateli nemaji, protoze do ty doby 3x zkrachuji. Hra uz ted strcila do kapsy veskere simcity a dalsi, uz je to celkem znamy fakt. Koukam dalsi, "behem chvile mestecko s 65k obyvateli" :D jo, tak mozna ve velhkem snu.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Blue Storm píše:
Hladis píše:Vesmes se to neda ani podělat.
Postav přehradu na špatném místě a věř, že se to podělat dá :lol:
Stalo se :lol: Jsem postavil blbe a koukal, ze jaksi vyrabi min elektriny jak uhelna. Tak jsem ji zboril, ale nijak me to nezruinovalo. Jako prijmy penez jsou strasne velky. Vesmes muze delat uplny kraviny a sazet budovy jak zjednanej, protože cisty zisk je proste vysoky bez toho, aniz bych sahnul na dane :roll:
Icy_DeaD píše:wall of text
Jasneeee :) Dle me to na Simcity 4 opravdu nemá ani zdaleka.
Riku píše:Je to mrtě jednoduchý, během pár hodin jsem měl město s 65k obyvateli a penězi že jsem nevěděl co s tím.
Asi tak. Nejak hledam motivaci proc to hrat dal.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Icy_DeaD: nevím no, 65k jsem měl během jednoho dne hraní, což mi připadá jako chvilka.. teď mám rozehrané další město a nechápu jak v týhle hře někdo může zkrachovat ještě před 20k obyvateli, je to fakt jednoduchý..
PS5 Pro | LG OLED CX55
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Hladis píše:Jsem postavil blbe a koukal, ze jaksi vyrabi min elektriny jak uhelna. Tak jsem ji zboril, ale nijak me to nezruinovalo.
Já to myslel trochu jinak....
Obrázek
Na tom screenu je už zbořená. Měl jsem ji postavenou těsně před hranicí toho území. Trochu mi to vytopilo město a z 12k obyvatel se mi počet zredukoval na 1k s tím, že všude byly mrtvoly :lol:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

:lol: Tak to je trochu jina liga.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Jak velký města tu kdo vůbec máte? Mě by zajímalo co dělám špatně s tím 65 tisícovým městečkem že prostě už neroste... nevím co kde zlepšit

Blue storm :lol: :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ja to hral chvili vcera, udelal 20k obyvatel s 2.5 milionu na konte a sel spat.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Já došel na 27k a přestalo mě to bavit. Dělal jsem prakticky to samé dokola, jenom stavěl cesty, rozšiřoval části města, přidával elektrárny, atd... po několika hodinách hraní mě to nějak přestalo bavit.
hadas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hadas »

Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Hrát něco na co mám hlavu umí každej chuj :lol:
Já nedokázal nic provýst ani s původním Simcity, a vrchol strategie pro mě bylo postavení jednokolejky mezi elektrárnou a dolem v Transport Tycoonu.
Já si Cities užívám, zajebaná vesnice se 2000 obyvatelema mi obvykle trvá dva večery :P
Za ty peníze mám zábavy tři prdele :lol:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Po delsi dobe.. epic.. nejvic sim-neco, co zatim vyslo.. jsem zavisly (200h padlo urcite) :)

K velikosti mesta.. leze to docela vysoko.. pri prvni game u me pribrzdeni rustu probehlo nekde u 150k +/-. Dulezite je neresit mesto ale resit primarne simiky.. jedna blba bus linka nebo zastavka metra vam muze zmenit komplet celou dopravu ve meste.
Pro budovy a levelovani se zamerit na sluzby - doprava, hasici, skoly apod.
Pro rust poctu obyvatel zkusit drzet zony klidu a hluku od sebe.. nepatlat to vsechno dohromady.. obyvatele nejsou paka a na nakupy si tim autem nebo metrem zajedou.

Aktualne me prestalo bavit zaplacavat mapu do posledniho pole, tzn. konec game a start znovu.. stahl jsem tichomorsky atol a vrtam tunely jak divej.. :)

Tohle je to prvni mesto.. zde ve stavu kolem 120k obyvatel..? uz nevim..
http://i.imgur.com/Kl9RHWk.jpg
http://i.imgur.com/UQQF3uJ.jpg
nomadm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nomadm »

zdravím, zakoupil jsem tu hru synátorovi, nainstaloval dle návodu (přes Steam) a jakoby by spuštění naběhla úvodní obrazovka, ale objeví se error okno, dám ok a pak se objeví aktivní úvodní obrazovka, ale v prostředním panelu chybí menu a nic tedy nejde zapnout...nevíte kde může být chyba? grafiku mám aktualizovanou a directx11...
:(
CPU: AMD Athlon II X3 460, chladič CPU: SilentiumPC Spartan PRO HE924, grafika: GIGABYTE VGA ATI Radeon HD7790, MB: GIGABYTE MB AM3 MA78LMT-US2H, RAM: Kingston 4GB (kit 2x 2GB) 1333 MHz, zdroj: Seasonic SS-400ET T3, HDD: WD Blue WD5000AAKX 3.5" 500GB, case: Fractal Define R4
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“