čau už dlouho sem si říkal že bych chtěl aspoň trochu lepší zvuk no tak sem se rozhodl nakoupit sluchátka a zvukovou kartu no a tak nějak mě nenapadlo že ty sluchátka jsou USB takže je na kartu nepřipojím .... nevíte někdo o nějakem rozumném řešení jestli by to nešlo nějak pořešit aby zvukovka předávala ten zvuk do USB
se sluchátkama jsem právě spokojený ale štve mě ta zvukovka že to nemužu připojit a proto se ptám hlavně jestli existuje nějaká možnost jak to vyřešit aby ta zvukovka fungovala s těmahle sluchátka
tak nakonec když jsem procházel ještě internet tak sem narazil na stejny sluchátka akorá jsou přes jack konektor ale není tam možnost 7.1 zvuku ale to zase až tak moc vadit nebude ....
Upřímně ? Vykašli se na nákup těhle krámů, Xonar je slušný ale až verze D1, ta je za příplatek 500Kč, zkus jí sehnat v bazaru, určitě se nějaká okolo tisícovky najde...
jde o to že v PC mám maximálně volný PCI-E slot a dá se říct že teď už rozpočet ani není .... musím mít bokem na posilku takže si ty sluchátka vyměním za ty stejné s jack konektorem a pokud teda není lepší zvukovka v okruhu 300kč tak asi s tím nic neudělám
vrať zvukovku i sluchátka a vem pouze sluchátka bez zvukovky (např. ty ATH-T500) a dostaneš z toho podstatně lepší zvuk
v této cenové kategorii externí zvuková karta nemá smysl - za ty prachy, co za ni dáš dostaneš jen malinký zlepšení zvuku
mikrofon stojí 50 korun, to co povídá Cocroach má smysl.
Aspoň budeš mít něco kvalitního, až přineseš peníze z poháru kulturistiky tak pořídíš už jen lepší zvukovku.
bohužel ... na to mi peníze nevychází ... jsem student takže mám co mám a mít budu až za dlouho a bez mikráku se rozhodně neobejdu takže se vrátím k té možnosti že teda jen vyměním ty sluchátka za jiné a bude mi to muset stačit .... mikrofon asi za 50 nějakej slušnej neseženu
ten nejlevnější mikrofon co seženeš odvede úplně stejnou práci jako jakýkoliv již na sluchátkách integrovaný mikrofon - na volání po skypu apod. v pohodě stačí, pokud chceš něco nahrávat, tak takový mikrofon je samozřejmě nevhodný
napiš kolik peněz do toho chceš dát