Hledám notebook s neblikajícím (flicker-free, no-PWM, DC-controlled) displejem v celém rozsahu jasu, nevíte o nějakém takovém? Jinak, úhlopříčka max. 15 palců, povrch spíše leský či pololesklý, IPS technologie samozřejmě ideální, ale s TN bych se také spokojil.
Díky!
Notebook s neblikajícím (flicker-free, no-PWM) displejem
Moderátor: Don
- Battlefield
- Začátečník
-
Notebook s neblikajícím (flicker-free, no-PWM) displejem
Naposledy upravil(a) Battlefield dne stř 18. bře 2015, 17:58, celkem upraveno 2 x.
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
- Dug Douh
- Černá karta
-
Re: Notebook s neblikajícím (flicker-free, no-PWM) displejem
Nehledej notebook, ale displej. Zřejmě hledáš LCD, které nebliká při jakékoli úrovni backlight (při maximálním jasu přirozeně neblíká žádný). Stačí jako kritérium, to, že pokud zamáváš nad LCD, tak je vidět přirozený pohyb a ne víc okrajů?
Nenapsal jsi velikost, typ, povrch displeje. Je to jedno? Za mě doporučuji displej 14" FullHD IPS LG LP140WF1
Nenapsal jsi velikost, typ, povrch displeje. Je to jedno? Za mě doporučuji displej 14" FullHD IPS LG LP140WF1
- Battlefield
- Začátečník
-
Díky za typ, ten 14" FullHD IPS LG LP140WF1 by byl ideální! Skvělé rozlišení, IPS a ideální úhlopříčka!datdu píše:Nehledej notebook, ale displej. Zřejmě hledáš LCD, které nebliká při jakékoli úrovni backlight (při maximálním jasu přirozeně neblíká žádný). Stačí jako kritérium, to, že pokud zamáváš nad LCD, tak je vidět přirozený pohyb a ne víc okrajů?
Nemáš nějaké konkrétní noťasy, ve kterých se ta obrazovka objevuje? Mimochodem, je 100% flicker-free?
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
- Dug Douh
- Černá karta
-
- Co to znamená 100% ? Tak, jak jsem to popisoval, je to 100% flicker free při všech jasech. Bezpečně to poznám, ani ty notebooky nemusím mít u sebe.
Notebooky: stačí vyhledat ten řetězec (případně jen 140WF1), jde o některé thinkpady , dell E7440, pak Dell inspirion 7437
Jiný neblikající LCD neznám. A v recenzích to obvykle není. Nejjednoduší je dojí do obchodu a vyzkoušet tou všech notebooků.
A ty jsi na to nějak citlivý?
Notebooky: stačí vyhledat ten řetězec (případně jen 140WF1), jde o některé thinkpady , dell E7440, pak Dell inspirion 7437
Jiný neblikající LCD neznám. A v recenzích to obvykle není. Nejjednoduší je dojí do obchodu a vyzkoušet tou všech notebooků.
A ty jsi na to nějak citlivý?
- Battlefield
- Začátečník
-
Jo, 100% znamená při všech jasech.
Jo, jsem na to fest citlivý - po chvíli dostávám silné bolesti hlavy a očí, stačí třeba i půl hodinka. Dokonce mi to vadí i na spoustě telefonů a tabletů.
Ty jo, ty Delly jsou ovšem dost drahé. Neexistuje nějaký do 20 tisíc? Cokoliv víc je už, především pro studenta, opravdu dost.
Jo, jsem na to fest citlivý - po chvíli dostávám silné bolesti hlavy a očí, stačí třeba i půl hodinka. Dokonce mi to vadí i na spoustě telefonů a tabletů.
Ty jo, ty Delly jsou ovšem dost drahé. Neexistuje nějaký do 20 tisíc? Cokoliv víc je už, především pro studenta, opravdu dost.