IP ICQ
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
myslim je to v user info, pokud to nemas blokovany FW...
a nechci zakladat novy dred, takze sory...
doma se bezne pripojuju prez go.icq.com... ie6..
a ve skole a ie 5.5 tusim (zkontroluju) se to nechce pripojit, kdyz zadam heslo a cislo... nevim proc
a ve skole a ie 5.5 tusim (zkontroluju) se to nechce pripojit, kdyz zadam heslo a cislo... nevim proc
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To mi občas ze školy dělá taky. Nechám třeba šestrkrát po sobě se zalogovat a na sedmej pokus se tepr přihlásím. Ale jinak já přes ICQ nejedu doma, tekže jsem potřeboval spíš nějakej program či co...thool píše:myslim je to v user info, pokud to nemas blokovany FW...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Miranda-IM dokaze zjistit vnitrni i verejnou IP
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
plugin na zobrazeni ruznych info vcetne IP pri umisteni kurzoru nad jmeno se nazyva mToolTipmina píše:Presne staci kliknout na user info a mas ho. Existuje i plugin co to dovede zobrazit misto menaDominator píše:Miranda-IM dokaze zjistit vnitrni i verejnou IP
- J X P
- Středně pokročilý

Abych pravdu rekl, s pluginem zkusenost nemam, ale v normalnim user infu zadny udaj o IP adrese nevidim. Navic prihlasovani klienta probiha zprostredkovane pres ICQ server a tudiz samotne posilani zprav by melo byt anonymni. Kdyz se divam do FW, tak je ICQ pouze pripojeno na svem portu na IP ICQ serveru.
NEco jineho je, pokud si s dotycnym vymenujete soubory pomoci sdilene slozky, nebo pres posilani souboru. To uz je samozrejme reseno primo. Alespon takto se mi to jevi.
vystavte pripadne screen, kde je videt IP adresa uzivatele primo, bez pluginu. THX
//Edit: zkousel jsem to a IP adresu ani ja ani clovek na druhe strane ve FW nevidime, takze to asi nebude s tema IP tak zhave. Klidne mi napiste a pokud mi odeslete moji IP, tak mate pravdu. Jinak to je jen spatnym nastaveni ICQ klienta.
NEco jineho je, pokud si s dotycnym vymenujete soubory pomoci sdilene slozky, nebo pres posilani souboru. To uz je samozrejme reseno primo. Alespon takto se mi to jevi.
vystavte pripadne screen, kde je videt IP adresa uzivatele primo, bez pluginu. THX
//Edit: zkousel jsem to a IP adresu ani ja ani clovek na druhe strane ve FW nevidime, takze to asi nebude s tema IP tak zhave. Klidne mi napiste a pokud mi odeslete moji IP, tak mate pravdu. Jinak to je jen spatnym nastaveni ICQ klienta.
---
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:

Pouzivam Mirandu 0.3.4 alpha
Jede to i v starsich verzich. Ale nekterym lidem to jejich IP nezobrazi. Nevim proc, asi to novejsi ICQ zakazuje, nebo tak neco. Jsou na to na netu ruzne hack-toolsy, jak to IP zjistit.
PS. IP kamarada - nezneuzivat, pls
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Sit-Privaci-Ostatni nastaveni -> odsktatmina píše:Jak???Dominator píše:Jde to zakazat i v Mirande
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Myslis ty polozky v Misc. settings?
...jenze pak nebude videt webova ikonka na ICQ, estli jsi jako online co offline...
No, privacy neco stoji, zkusil jsem to odskrtnout a uvidime, co se stane. Kdyztak se mrknete, estli IPcko k memu ICQ 144990310 vidite nebo ne

...jenze pak nebude videt webova ikonka na ICQ, estli jsi jako online co offline...
No, privacy neco stoji, zkusil jsem to odskrtnout a uvidime, co se stane. Kdyztak se mrknete, estli IPcko k memu ICQ 144990310 vidite nebo ne
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mina - dik
...a take dobre
Nemusi zas kazdy mit moznost rychle zjistit mou IP, ze
Takze diky Dominatoru za dobry postreh 
Skoda jen, ze je asi treba vypnout i ten "web avare" thing, takze se vsude ukazuje, ze jsem offline a ja jsem online

...a take dobre
Skoda jen, ze je asi treba vypnout i ten "web avare" thing, takze se vsude ukazuje, ze jsem offline a ja jsem online
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
neukazuje se ti offline, ale seda kytickatrodas píše:mina - dik![]()
...a take dobreNemusi zas kazdy mit moznost rychle zjistit mou IP, ze
Takze diky Dominatoru za dobry postreh
Skoda jen, ze je asi treba vypnout i ten "web avare" thing, takze se vsude ukazuje, ze jsem offline a ja jsem online![]()
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
to je rozdil jako prase! Lidi ktery maj povolene zobrazeni stavu maj cervenou kytku (offline) a zelenou (online) a lidi co to maj zakazane maji porad sedou kdytku!!mina píše:To je ale rozdilDominator píše:neukazuje se ti offline, ale seda kyticka![]()
![]()