PC na World of Warcraft max detaily +BF4+monitor do 600€pre

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
smht
Začátečník
Začátečník

PC na World of Warcraft max detaily +BF4+monitor do 600€pre

Příspěvek od smht »

Dobrý deň..nejaka rada pre PC s monitorom do 600€hlavne na WoW.max detaily a občas BF2,3,4...na detailoch tu nezáleží.. Je to pre malého synovca... Thx
kocourmikes1
Začátečník
Začátečník

Re: PC na World of Warcraft max detaily +BF4+monitor do 600€

Příspěvek od kocourmikes1 »

CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
Elesh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Elesh »

Když už je tu tento topic, chtěl bych se zeptat na podobnou sestavu.

Jde mi hlavně o World of Warcraft plynule na max Full HD, Heroes of the Storm a případně bych si chtěl zahrát i GTA 5, ale to mi bude stačit 1920x1080 na normal jen aby to bylo plynule hratelný :).

Další věc jsou dva 24" monitory s tím že u hraní WoW používám dost i druhý a překlikávám mezi obrazovkama (nevím jestli to hraje roli při výběru komponent). Cenový limit 20 tis. Kč (+ sestavení), disk pouze SSD, na data mám externí úložiště, bez periferií pouze PC bedna. Potřeboval bych nejlépe obchod se službou sestavení PC. Předem díky.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Pokud vazne chces hrat wowko tj raidy atd, chce to co nejsilnejsi 2 jadro s moznosti OC.
Cokoliv pod 4GHz je v 25+ man pri tuhem boji dost cukanice a fps propady klidne po 20fps.
Ani 4,2Ghz i5 nebyla idelani. Lepsi neco co pujde na 4,5+ nebo bude mit equivalent vykon kdyz srovnam 4,5GHz Sandy Bridge a neco soucasneho. Co jsem mel moznost testovat, kdyz jsem jeste hral, tak nekde u 4,6GHz konecne hruby vykon prekonaval zpraseny engine a slo relativne plynule jit i na venkovniho bosse v 40ti a vice lidech. Nevim jak se to ted s datacem jestli doslo k nejake optimalizaci, uz jsem nehral cca 4 mesice.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“