PC na World of Warcraft max detaily +BF4+monitor do 600€pre
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- smht
- Začátečník

-
PC na World of Warcraft max detaily +BF4+monitor do 600€pre
Dobrý deň..nejaka rada pre PC s monitorom do 600€hlavne na WoW.max detaily a občas BF2,3,4...na detailoch tu nezáleží.. Je to pre malého synovca... Thx
- kocourmikes1
- Začátečník

Re: PC na World of Warcraft max detaily +BF4+monitor do 600€
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
- Elesh
- Začátečník

Když už je tu tento topic, chtěl bych se zeptat na podobnou sestavu.
Jde mi hlavně o World of Warcraft plynule na max Full HD, Heroes of the Storm a případně bych si chtěl zahrát i GTA 5, ale to mi bude stačit 1920x1080 na normal jen aby to bylo plynule hratelný
.
Další věc jsou dva 24" monitory s tím že u hraní WoW používám dost i druhý a překlikávám mezi obrazovkama (nevím jestli to hraje roli při výběru komponent). Cenový limit 20 tis. Kč (+ sestavení), disk pouze SSD, na data mám externí úložiště, bez periferií pouze PC bedna. Potřeboval bych nejlépe obchod se službou sestavení PC. Předem díky.
Jde mi hlavně o World of Warcraft plynule na max Full HD, Heroes of the Storm a případně bych si chtěl zahrát i GTA 5, ale to mi bude stačit 1920x1080 na normal jen aby to bylo plynule hratelný
Další věc jsou dva 24" monitory s tím že u hraní WoW používám dost i druhý a překlikávám mezi obrazovkama (nevím jestli to hraje roli při výběru komponent). Cenový limit 20 tis. Kč (+ sestavení), disk pouze SSD, na data mám externí úložiště, bez periferií pouze PC bedna. Potřeboval bych nejlépe obchod se službou sestavení PC. Předem díky.
- Butch
- Středně pokročilý

Pokud vazne chces hrat wowko tj raidy atd, chce to co nejsilnejsi 2 jadro s moznosti OC.
Cokoliv pod 4GHz je v 25+ man pri tuhem boji dost cukanice a fps propady klidne po 20fps.
Ani 4,2Ghz i5 nebyla idelani. Lepsi neco co pujde na 4,5+ nebo bude mit equivalent vykon kdyz srovnam 4,5GHz Sandy Bridge a neco soucasneho. Co jsem mel moznost testovat, kdyz jsem jeste hral, tak nekde u 4,6GHz konecne hruby vykon prekonaval zpraseny engine a slo relativne plynule jit i na venkovniho bosse v 40ti a vice lidech. Nevim jak se to ted s datacem jestli doslo k nejake optimalizaci, uz jsem nehral cca 4 mesice.
Cokoliv pod 4GHz je v 25+ man pri tuhem boji dost cukanice a fps propady klidne po 20fps.
Ani 4,2Ghz i5 nebyla idelani. Lepsi neco co pujde na 4,5+ nebo bude mit equivalent vykon kdyz srovnam 4,5GHz Sandy Bridge a neco soucasneho. Co jsem mel moznost testovat, kdyz jsem jeste hral, tak nekde u 4,6GHz konecne hruby vykon prekonaval zpraseny engine a slo relativne plynule jit i na venkovniho bosse v 40ti a vice lidech. Nevim jak se to ted s datacem jestli doslo k nejake optimalizaci, uz jsem nehral cca 4 mesice.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06