Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y200M0 - 200GB SATA

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
r.maxi
Nováček
Nováček

Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y200M0 - 200GB SATA

Příspěvek od r.maxi »

uz som tu sice bol nik mi nepomohol tak skusam znova som majitelom disku Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y200M0 - 200GB SATA a mam nasledovny problem OS XP mam nainstalov na IDE disku (na SATA sa nainstal. nedal) a po napojeni a nainstal. SATA disku mi utilita kt. sa automaticky nainstalovalo k maxtoru vypise

DISK reliability degrading, risk of data loss!! Disk location : controler 0, chanel 1, Master. V utilitke ma tento disk zlty vykricnik a po kopir dat na disk mi jednoducho resartuje komp. nainstal som naj novsie ovladace a mic problem je nevyrieseny

Skusal som instalovat system aj na SATA samozrejme vypol som IDE disk no PC sa spraval v prvom pripade ako ze nevie po zadani instalacie na disk skopirovat subory zasekne sa asi v stvrtke a nic, v druhom pripade po zmene ovladadacov mi automaticky restartuje asi v polovicke instalacie
AMD ATHLON 64+ 3000,PQI 512MB, MBMSI k8t NEO2, Geforce 5700LE, IDE 200GB WD, SATA MAxtor 200GB, overcloc. nemam................ za rady vopred dakujem asi ho dam reklamovat
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Ještě vyzkoušej před reklamací flash biosu MB ...měl by v něm být zahrnutý i nový bios satana. Chyba může být jak v HDD, tak v sata řadiči MB.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“