uz som tu sice bol nik mi nepomohol tak skusam znova som majitelom disku Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y200M0 - 200GB SATA a mam nasledovny problem OS XP mam nainstalov na IDE disku (na SATA sa nainstal. nedal) a po napojeni a nainstal. SATA disku mi utilita kt. sa automaticky nainstalovalo k maxtoru vypise
DISK reliability degrading, risk of data loss!! Disk location : controler 0, chanel 1, Master. V utilitke ma tento disk zlty vykricnik a po kopir dat na disk mi jednoducho resartuje komp. nainstal som naj novsie ovladace a mic problem je nevyrieseny
Skusal som instalovat system aj na SATA samozrejme vypol som IDE disk no PC sa spraval v prvom pripade ako ze nevie po zadani instalacie na disk skopirovat subory zasekne sa asi v stvrtke a nic, v druhom pripade po zmene ovladadacov mi automaticky restartuje asi v polovicke instalacie
AMD ATHLON 64+ 3000,PQI 512MB, MBMSI k8t NEO2, Geforce 5700LE, IDE 200GB WD, SATA MAxtor 200GB, overcloc. nemam................ za rady vopred dakujem asi ho dam reklamovat
Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y200M0 - 200GB SATA
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- r.maxi
- Nováček

-