Dobry den,potrebuji sestavit pocitac na pousteni reklamnich videa.Pocitac by nemelo pouzivat vubec na hry,obtizne programy.Jen aby melo vice grafickych karet a propojilo by se na 6 az vice monitoru.
Pomohli byste mi sestavit takovou sestavu.Tim levnej tim lepsi.Dekuji za kazdou radu.
Sestaveni Pocitac s pripojeni na 6 displej a vice
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- lamshisha
- Nováček

-
- lamshisha
- Nováček

-
Re: Sestaveni Pocitac s pripojeni na 6 displej a vice
poradi te mi nekdo prosim
dekuji
dekuji
- kocourmikes1
- Začátečník

zalezi jake vystupy chces na tech kartach vyuzivat (HDMI, DVI atd.) a jake max rozliseni maji ty monitory
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
- Dithius
- Pokročilý

take kolik HZ v 2D bude potřeba
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK#1: XFX AMD Radeon AI PRO R9700 32GB; GK#2: Sapphire AMD Radeon RX6500 XT 8GB; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 480mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom CachyOS (installed ground UP ArchWay).
- Natural
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Videl bych to na s1150, nejake i3. Je otazka, jestli ti staci tech 6monitoru, nebo bude potreba dvou grafickych karet. Podle me, kdyz koupis adekvatni desku se dvema digitalnimi vystupy a k tomu grafickou kartu se 4mi digitalnimi vystupy (nejlevnejsi se zda r7 250x), dostanes se na onech 6 monitoru s jednou grafickou kartou. Pokud bys chtel jeste jeden (sedmy) na zobrazovani, nedokazu ti rict, jestli kdyz koupis desku se 3mi vystupy, pujde osadit i ten treti. Pak jsou dve varianty a to bud koupit rovnou dve graficke karty (a desku s 2xpciex), nebo se spolehnout na dva vystupy z desky a poridit dost drazsi kartu s 5ti vystupy nebo nejakou amd eyefinity6 kartu s 6ti display porty, ktere se uz ale neprodavaji (nebo o nich nevim).
Vzhledem k tomu, ze ti jde o cenu a o bezici video nebo nejake prezentace ci co, tak bych zustal u pouziti dvou vystupu z desky a 4 z graficke karty. Tohle je nejlevnejsi varianta. Dalsi varianta je koupit rovnou dve stejne graficke karty, coz by pravdepodobne bylo nejjistejsi reseni a byl bys nachystany teoreticky az na 4+4+2 monitoru.
Predbezna kalkulace -
4+2monitory: cpu 3000, deska 2000, ram 2000, zdroj 1000, disk 1-2000, gr. karta 3000 = 12-14tis
4+4+2monitory: cpu 3000, deska 2000, ram 2000, zdroj 2000, disk 1-2000, 2xgr karta 6000 = 16-19tis
Nezahrnul jsem do toho skrin, tak se cena trosku nebo vice prodrazi (zalezi co od ni cekas, nejspis si dovedes sam vybrat)
Ted je na tobe, abys napsal, jestli to bude jen nejaka prezentace nebo video, a v jakem rozliseni. Predpokladam ze pro reklamu na takove velke plose nebudes vyzadovat nijak vysokou obnovovaci frekvenci, ikdyz by to ani nemel byt problem pri fullHD(mas/budes mit tech 6monitoru ve fullHD ze?). Taky je potreba, aby ses vyjadril k otazce penez.
Nedavno jsem nekde cetl, ze nove procesory intelu (skylake nebo jak) budou podporovat vice monitoru. Cekat na ne ale myslim nemusis, ceny budou asi nekde jinde a podporovat vic monitoru nemusi vsechny modely.
Vzhledem k tomu, ze ti jde o cenu a o bezici video nebo nejake prezentace ci co, tak bych zustal u pouziti dvou vystupu z desky a 4 z graficke karty. Tohle je nejlevnejsi varianta. Dalsi varianta je koupit rovnou dve stejne graficke karty, coz by pravdepodobne bylo nejjistejsi reseni a byl bys nachystany teoreticky az na 4+4+2 monitoru.
Predbezna kalkulace -
4+2monitory: cpu 3000, deska 2000, ram 2000, zdroj 1000, disk 1-2000, gr. karta 3000 = 12-14tis
4+4+2monitory: cpu 3000, deska 2000, ram 2000, zdroj 2000, disk 1-2000, 2xgr karta 6000 = 16-19tis
Nezahrnul jsem do toho skrin, tak se cena trosku nebo vice prodrazi (zalezi co od ni cekas, nejspis si dovedes sam vybrat)
Ted je na tobe, abys napsal, jestli to bude jen nejaka prezentace nebo video, a v jakem rozliseni. Predpokladam ze pro reklamu na takove velke plose nebudes vyzadovat nijak vysokou obnovovaci frekvenci, ikdyz by to ani nemel byt problem pri fullHD(mas/budes mit tech 6monitoru ve fullHD ze?). Taky je potreba, aby ses vyjadril k otazce penez.
Nedavno jsem nekde cetl, ze nove procesory intelu (skylake nebo jak) budou podporovat vice monitoru. Cekat na ne ale myslim nemusis, ceny budou asi nekde jinde a podporovat vic monitoru nemusi vsechny modely.