Grafická karta nenacte se

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
SwennCZ
Začátečník
Začátečník

Grafická karta nenacte se

Příspěvek od SwennCZ »

zdravím, koupil jsem si od kamaráda grafickou kartu GTX 660 značky asus dále mi prodal zdroj na kterém mu grafika bežela. Vyměnil jsem zdroj poté grafiku a počítaš mě nepustí do windowsů zapnese pouze uvítací obrazovka od HP která mi nabízí startup menu a tím to končí mačkám esc nic. když znovu zapjím starou grafiku tak normálně beží. zkoušel jsem odinstalovat ovladače staré grafiky a také nic nevíte někdo čím to muže být ? je možné že je grafika vadná ? jak to zjístím ?
SwennCZ
Začátečník
Začátečník

Re: Grafická karta nenacte se

Příspěvek od SwennCZ »

jinak procesor mámintel I5 4jádro 3.2 ghr
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Hmm, co je to za windows? Dostaneš se do nouzového režimu? Pokud jsou to windows 7 s použitym předaktivačnim crackem/aktivátorem tak by mohl bejt problém tam.

Pokud ano, tak nabootuj znova z CD, zadej obnovit ze záložní kopie, to pak stornuj aby jsi se dostal do nabídky, tam spusť příkazovej řádek a tam zadej:

bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot

kdyby to nepomohlo tak to restartuj ještě jednou a dej tem

bootrec /rebuildBCD

Teď by to mělo určitě naběhnout, po tomto si budeš muset sehnat novej crak, ten kterej podporuje EFI biosy.
SwennCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SwennCZ »

nedostanu se bohužel nikam počítač vůbec nereaguje jedine zapjit starou grafiku jinak mám windows 7
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Zapojil jsi u nové GPU přídavné napájení?
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
SwennCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SwennCZ »

to jsou ty 2krát PCI na grafiku jak jdou ? ty ano
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“