Grafická karta nenacte se
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- SwennCZ
- Začátečník

-
Grafická karta nenacte se
zdravím, koupil jsem si od kamaráda grafickou kartu GTX 660 značky asus dále mi prodal zdroj na kterém mu grafika bežela. Vyměnil jsem zdroj poté grafiku a počítaš mě nepustí do windowsů zapnese pouze uvítací obrazovka od HP která mi nabízí startup menu a tím to končí mačkám esc nic. když znovu zapjím starou grafiku tak normálně beží. zkoušel jsem odinstalovat ovladače staré grafiky a také nic nevíte někdo čím to muže být ? je možné že je grafika vadná ? jak to zjístím ?
- SwennCZ
- Začátečník

-
Re: Grafická karta nenacte se
jinak procesor mámintel I5 4jádro 3.2 ghr
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Hmm, co je to za windows? Dostaneš se do nouzového režimu? Pokud jsou to windows 7 s použitym předaktivačnim crackem/aktivátorem tak by mohl bejt problém tam.
Pokud ano, tak nabootuj znova z CD, zadej obnovit ze záložní kopie, to pak stornuj aby jsi se dostal do nabídky, tam spusť příkazovej řádek a tam zadej:
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
kdyby to nepomohlo tak to restartuj ještě jednou a dej tem
bootrec /rebuildBCD
Teď by to mělo určitě naběhnout, po tomto si budeš muset sehnat novej crak, ten kterej podporuje EFI biosy.
Pokud ano, tak nabootuj znova z CD, zadej obnovit ze záložní kopie, to pak stornuj aby jsi se dostal do nabídky, tam spusť příkazovej řádek a tam zadej:
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
kdyby to nepomohlo tak to restartuj ještě jednou a dej tem
bootrec /rebuildBCD
Teď by to mělo určitě naběhnout, po tomto si budeš muset sehnat novej crak, ten kterej podporuje EFI biosy.
- SwennCZ
- Začátečník

-
nedostanu se bohužel nikam počítač vůbec nereaguje jedine zapjit starou grafiku jinak mám windows 7
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Zapojil jsi u nové GPU přídavné napájení?
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- SwennCZ
- Začátečník

-
to jsou ty 2krát PCI na grafiku jak jdou ? ty ano