3D Akce vs klávesy
Moderátor: Baneshee
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
3D Akce vs klávesy
Jaká používáte ovládání a rozložení kláves v 3D akcích (Quake III Arena, UT, HL CS, ...)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Starmen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Big pip
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Starmen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Big pip
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- fortran
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ovladanie
ja hram q3 s configom zera4, teda edsf atd atd, skusal som hrat s lexerovym cfg, nejak mi to neslo
, ak si chcete stiahnut tak odtialto www.cyberfight.org
csko s podobnym rozlozenim
csko s podobnym rozlozenim
- Starmen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- joXerus
- Začátečník

rozhodne awds a myš
a na w3 se ty šipky moc neuplatnijou
a na w3 se ty šipky moc neuplatnijou
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- Sith
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem vzdycky hraval na sipkach. Posledni dobu se ucim hrat na wasd protoze je to pohodlnejsi jako sipky a taky je tam daleko lepsi pristup k ostatnim klavesam.
AMD Athlon 1200 Mhz, chladic Coolermaster(typ nevim),Motherboard ASUS A7V 133C,512 MB RAM Kingmax PC133,Geforce 4 Ti 4200 64 MB RAM, Seagate 80 GB 7200 ot/min,Sounblaster Live value!,Tv Tuner,CD-RW mechanika Hp 8210i,DVD mechanika Pioneer S106,Klavesnice Logitech Internet Navigator,Opticka mys Logitech.
- Starmen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- GeorgeNYI
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Starmen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Na H&R není moc potřeba měnit zbraně
(pokud hraju jiné, měním rotací na kolečku myši). Duck jsem zapoměl, mám to na pravém CTRL, ale nepoužívám to. U H&R co se dostatečně rychle nehýbe, je dead
. Hlášky nepoužívám, zbytečná stráta času. Kdybych je používal, tak bych je prsknul na klapky na nupadu kam se bezproblémů skoro všude dostanu malíčkem bez ztráty kontroly
.
- fortran
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
:)
tak si stiahni nejake demo z www.cyberfight.org, a som zvedavy ako budes tak hrat s menenim zbrani na koliesku 
- Starmen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Když zná člověk nazpaměť kolikrát a kam musí otočit aby se dostal k té či oné zbrani, tak je to cca stejně rychlé jako zmáčknutím klávesy. Navíc nestrácí kontorlu nad jakoukoliv jinou akcí.
.
Je to opravdu vše jen o zvyku. Ze začátku jsem měl problém, že se mi při jump (zmáčknutí kolečka) někdy kolečko protočilo a když jsem náhodou nehrál H&R, tak se mi změnila zbraň
.
Je to opravdu vše jen o zvyku. Ze začátku jsem měl problém, že se mi při jump (zmáčknutí kolečka) někdy kolečko protočilo a když jsem náhodou nehrál H&R, tak se mi změnila zbraň
- Big pip
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Starmen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hook & RailBig pip píše:Starman >> Prosim tě co je to H&R? Ty servery co jsi psal jsou asi zahraniční a to není nic pro můj dial. Jestli si chceš zahrát můžem třeba na Gamezone.
GoldeShark je tuším polskej, PFD ukrajinskej, Teď jsem párkrát byl na "<TUGE> H&R" ale klidně můžu i jinam. Můžu ale jen na server, kterej ještě jede na starým protokolu (mám PR1.17).
Klidně se můžem domluvit a když mi pošleš IP serveru, nebo jak se dostat na gamezone, tak si klidně zaharajem. Hraju ale hlavně H&R. Normální jsem dloooooouho nehrál. To mi asi moc nepude
- hipi
- Nováček

- Big pip
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- byp[NiNR]
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
používam wasd (ve všech FPS co hraju) + myšku. jak už tady bylo napsano tak je tam o hodněvice klaves kolem takže se daji přepinat zbraně.
Jinak jak tak koukam low-skill mody(hry) sou stale vice rozšířené (RA,CS,UT) ale ten H&R mě teda dostava:o) Co kdyby ses tak naučil circle jump a nepohyboval sem jako lamka přes hook.... nehledě k tomu že jen s raile to musí byt pěkná nuda:o)
Není nad vanilla quake -případně OSP, fumožnuje lepší nastavení servu, hlavně zamknutí :o)- jo jo bridge jupm se sranda:o)
Jinak jak tak koukam low-skill mody(hry) sou stale vice rozšířené (RA,CS,UT) ale ten H&R mě teda dostava:o) Co kdyby ses tak naučil circle jump a nepohyboval sem jako lamka přes hook.... nehledě k tomu že jen s raile to musí byt pěkná nuda:o)
Není nad vanilla quake -případně OSP, fumožnuje lepší nastavení servu, hlavně zamknutí :o)- jo jo bridge jupm se sranda:o)
-=:: bYp.[NiNR] ::=-
nějaká i5ka + SSDčko:)
nějaká i5ka + SSDčko:)