bootmgr chybí

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Houmr92
Nováček
Nováček

bootmgr chybí

Příspěvek od Houmr92 »

Zdravim, preinstaloval jsem z dnes z windows vista na windows 7 z flashky. Flashku jsem klasicky nabootoval pres bios naformatoval ssd disk a nainstaloval na neho win7. Po restartovani to vsak hlasi ze bootmgr chybi zkousel jsem na primarni boot nastavit jak SSD disk na kterem je win tak i druhy klsicky disk(nekde jsem se docetl pri hledani navodu na toto reseni ze primarni by mel byt druhy disk a takle jsem to myslim i doposud mel a vse fungovalo) stale to ale hlasi tuto chybu a kdyz jsem dal opravu systemu zadnou chybu to nenaslo zkousel jsem i znova celou instalaci ale stejn problem stale pretrvava uz opravdu nevim co s tim. Dekuji za pripadne rady.
Houmr92
Nováček
Nováček

Re: bootmgr chybí

Příspěvek od Houmr92 »

tak tento problem se mi jiz podarilo vyresit po vyzkouseni snad vsech moznych reseni co jsem jeste nasel ani nevim co nakonec pomohlo ovsem jeste mam jeden problem kdyz jsem windows asi 3x znova instaloval pri nastaveni instalace kde se daval oprava atd a mel se vybrat windows ukazoval se tam 3x nevim zda tam ted nejsou nektere soubory nekolikrat a nezabiraji treba zbytecne misto nebo ted kdyz uz je vse nainstalovane je tam pouze jedna verze a dalsi vec po nabehnuti pc se mi vubec nezobrazuje a asi ani nenacita v pocitaci druhy pevny disk na kterem mm klasicke soubory
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“