Problém s InCD

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
fr.franta
Nováček
Nováček

Problém s InCD

Příspěvek od fr.franta »

Pro přenos souborů mezi dvěma počítači (WinXP a W98) jsem několikrát použil CDRW naformátovaný pomocí InCD, najednou ale obě mechaniky odmítají přečíst disk a místo toho se dozvím následující:
...snažíte se přečíst disk, který byl zapsán pomocí paketového zápisu UDF.
...počítač neumí disky ve formátu UDF číst...vytvořili jsme...program InCD EasyWrite Reader...navštivte nás na našich stránkách http://www.nero.com
Program jsem stáhnul a bez problémů nainstaloval, ale výsledek je úplně stejný na obou počítačích.
Dělá si ze mě Ahead legraci nebo je chyba někde jinde?

Fr.
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Tak to RW normálně vymaž v nero express, nebo v jiném programu (třeba alcoholu 120%)

//Bathory: přesunuto z optických mechanik
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Špatně jsem se vyjářil - můj problém je částečně v tom, že bych rád ty soubory zachránil ale hlavně teď nevím, jestli chyba byla v médiu nebo je tento způsob přenosu dat vůbec použitelný a jestli se nemám vrátit k běžnému vypalování. Další věc, k tomu CD jsem se choval jako k pomalému disku - soubory jsem načítal, upravoval atd. aniž bych je kopíroval na HD - dělám to blbě?
Díky
franta
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Ten tvůj paketový zápis je vlastně podobný Mt.Rainieru http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=9257 a nemyslím si, že bys dělal něco špatně kopírování na stejném disku, stejně jde všechno přes RAMku počítače.
Hlavně je potřeba mít to CD správně naformátovaný a taky používat správný software a ovladače. Tvůj problém bude asi v těch ovladačích, když ti to píše, že počítač neumí disky ve formátu UDF číst.
Zkus všechny tyhle programy odinstalovat a pak je tam znovu vrátit. Jestli je ale poškozený zapis na tom RW, tak už z něj data asi nedostaneš.
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“