Sundání ATX konektoru

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Sundání ATX konektoru

Příspěvek od Scorp »

Tak jsem si koupil ten kit UV koncovek, ty molexy šly dolu v pohodně, ale nevim jak tim druhym šťourátkem sundat ten ATX, 4kolík a ještě ten druuhej 5 žilovej nebo kolika je
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

aha já sem se na to vysral a přetah flexo přes to, ale o to tu nejde já myslím že to nejde a nebo jde a bude to neuvěřitělná maačka co za to nestoji
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Sundání ATX konektoru

Příspěvek od 3lemen7 »

Scorp píše:Tak jsem si koupil ten kit UV koncovek, ty molexy šly dolu v pohodně, ale nevim jak tim druhym šťourátkem sundat ten ATX, 4kolík a ještě ten druuhej 5 žilovej nebo kolika je
ten atx bych neriskoval, zatim sem nevidel ze by ho nekdo sundal (ale moc sem nehledal), ale to neznamena ze to nepude
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak já jsem ho sundal, dělal jsem to špendlíkem...a trvalo mě to asi 6hodin...bylo to něco příšernýho...ale pokud vím, tak k tý sadě bys měl dostat takovou tyčku, která to umí sundat (jak z molexů, tak z ATX), ale záleží, kde jsi to kupoval... já vím, že to k tomu dávají v sadách ,které se prodávají v DE (caseking.de) :wink:
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

přesně tam odtut to mam, jedna ta tyčka je na molexy a ta druhá má jen takový 2 hrotíky, ale netušim jak to s tim sundat, nebo aspoň ten 4 kolík
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Ale hlavne si napis, kde je jakej kabel.... :wink:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Scorp píše:přesně tam odtut to mam, jedna ta tyčka je na molexy a ta druhá má jen takový 2 hrotíky, ale netušim jak to s tim sundat, nebo aspoň ten 4 kolík
Notak potom to máš v pohodě...sice nevím přesně, jak se to dělá, ale určitě to bude jednoduše...zkus to nějak rochu vyzkoušet a uvidíš...:)
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

.. :roll:

pokud mas chieftec, fortron a lepsi se na to muzes zrovna.... u tech to proste jen tak nejde... zkus ten kolik a vodorovne s nim i kabely prelepit izolepou.. potom bys to mel pretahnout v poho....
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

jo... já to flexo jsem přetáhl, mě jde spíš o ten UV konektor co bych tam dal, zkoušel jsem to vyndat docela dlouho.. ale bezůspěšně
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

A co máš za zdroj? To k tomu nedali nějakej návod, jak se ta tyčka používá? Určitě to jde...jen na to přijít...:)
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

fortron 350W, návod neni
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak já jsem to sundaval taky na Fortronoj, takže tam to nejde až tak těžko (jako např. Chief), ale zkus ještě nějak s tou tyčkou...nějak to jít musí...taky bych jí docela bral, jelikož tím špendlíkem se mi už moc nechce :) , znám člověka, co měl tu tyčku a říkal, že to je za pár vteřin pryč...:)
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

no tak mám stejnej problém, ale mám enermax. Jak se to sundá pomocí tý tyčky s dvěma hrotama je jasný akorát ji prostě zmršili. Materiál ze kterýho to je je moc měkej a velice snadno se ohýbá a ty dva hroty jsou moc tlustý taže když se pokouším zarvat je tam dolu aby zatlačili ty dva zobáčky tak se dostanu tak do 3/4 a pak už ani náhodou. Ten kdo to vyrobil je pěknej idio.. :evil:
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

viz.

Obrázek
Obrázek
vlada83
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada83 »

to je docela o nervy...pak tam blbě hrábneš a něco si tam pos....
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

tak jsem se stím konečně naučil. Půl hodinky koumání proč je to tak z měkýho materiálu a celej ATX konektor jsem sundal dolu do 2 minut.

Obrázek
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

skilled, jen doufam ze tedka vis ktery drat kam patri :)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Taky by se mi ten "nástroj" docela hodil...:)
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

No až teď jsem tam ten kabel zapojil a jak sami vidíte pc funguje, takže dráty jsou na svých místech a to je dobře.

2stoobi: bohužel teď nikde poblíž nebudu. Jedině že by jsi měl nějakýho známýho poblíž Náchoda nebo bys tu někdy byl. Zapůjčení je možný. :)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

dravgunov píše:2stoobi: bohužel teď nikde poblíž nebudu. Jedině že by jsi měl nějakýho známýho poblíž Náchoda nebo bys tu někdy byl. Zapůjčení je možný. :)
No třeba se zas někdy domluvíme na tom flexu, tak až bys mi ho sem vezl, tak bys to vzal s sebou.

btw. Kde jsi ho vzal ty? ty jsi kupoval samostatně nebo celou sadu?
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“