Ahoj,
odešlo mi pravé myšítko a hledám nástupce za Razera.
Jsem převážně programátor a hráč Dota2, mé požadavky:
- minimálně stejně dlouhá jako DeathAdder, pokud delší - lepší (mluvím o délce myši, ne kabelu)
- bez "podložky pod palec"
- protiskluzová
- celistvá s čistým designem - žádný Mad Catz cyborg
- lehká
Zatím je můj černý kůň DeathAdder Chroma, což je v podstatě úplně stejný jako 2013, ale jsem otevřený novým nápadům...
Nástupce za Razer DeathAdder 2013
- Mesiah
- Nováček
-
- Ache
- Pokročilý
Re: Nástupce za Razer DeathAdder 2013
Razera určitě ne. Nový myši od nich trpí na vadu tlačítek. Kvalita u téhle značky šla výrazně dolů. Řeším také podobný problém co vzít místo DeathAddera, takže si také nechám rád poradit. Razer ale určitě ne.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | INNO3D RTX 4070 Ti | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- Fidor
- Začátečník
Já jsem moc spokojen s Steelseries Kinzu v2, mam jí v té četné barvě a ta má takový matno-sametovo-gumový povrch
+ jednoduchej čistej design, nikde nevrže a vše drží jak má
+ lehká, za mě akorát do ruky, přecházel jsem z Logitech MX310, mam rád měnší myšky (nemyslim tim notebookový pidi myši), např MX510 je na mě moc velkej šutr
- někomu může vadit že má pouze základní tlačítka a kolečko
+ jednoduchej čistej design, nikde nevrže a vše drží jak má
+ lehká, za mě akorát do ruky, přecházel jsem z Logitech MX310, mam rád měnší myšky (nemyslim tim notebookový pidi myši), např MX510 je na mě moc velkej šutr
- někomu může vadit že má pouze základní tlačítka a kolečko
AMD Ryzen 5 5600x; NH-D15S; Gainward GTX 1080 Phoenix GLH 8Gb; 32Gb DDR4 (3600Mhz CL16); ASUS TUF Gaming B550-Plus, Kingston A2000 M.2 - 1TB, Fractal Design Tesla R2 500W; Fractal Design Define S; Samsung C27FG73 (144hz); Leopold FC750R PD (Cherry Mx RED); Logitech G pro X superlight (800 DPI); iFi ZEN DAC V2; Edifier R1280DB; Sennheiser HD560S + Antlion ModMic 4.0. - PS4 slim 2TB -.
- Mesiah
- Nováček
-
Dík chlapi za odpovědi. Dostal jsem tip od kamoše na fb, ať se kouknu na Steelseries - měl jsem od nich sluchátka Neckband a ty mi vydrželi cca 8 let, takže by to nemuselo dopadnout zle...
Nějaký tip na nějaký fajnový model?
Nějaký tip na nějaký fajnový model?
- Mesiah
- Nováček
-
Tak má finálová čtveřice je (link):
- Razer DeathAdder Chroma
- OZONE ARGON černá
- SteelSeries Sensei RAW Rubberized
- ASUS ROG Gladius
Nějaké názory?
- Razer DeathAdder Chroma
- OZONE ARGON černá
- SteelSeries Sensei RAW Rubberized
- ASUS ROG Gladius
Nějaké názory?
- lukasfait
- Začátečník
Za mě osobně DA Chroma. Verzi 2013 jsem měl taky, odešlo kolečko. Naštěstí ještě v záruce, reklamace vyřízená dobropisem. Říkal jsem si Razer už nikdy víc.
Zkusil jsem Mionix Avior 7000 ale neseděl tvar, pak Roccat Kone Pure Military a dnes jsem byl vrátit i tu - zase nesedla. O Steelseries jsem četl, že jsou dobrý ale nemálo kritiky padlo na rychlé ošoupání toho gumového gripu pod palcem (nevím ale jistě jestli přesně tebou vybraný model)
O Asusu alespoň já osobně nemám na gaming poli moc dobrý mínění resp. ROG desky asi jo ale myším nějak nehovím (můj subjektivní názor)
No a protože pod značkou Ozone si spíš vybavím tu rumunskou hudební úchylnost (nebo co to bylo za národ) než značku myší za mě to vyhrál stejně Razer
Co třeba Logitech Proteus Core? Trochu dražší a na živo vzhledově nic moc ale prej taky dobrá...
//edit Wilik - promaz
Zkusil jsem Mionix Avior 7000 ale neseděl tvar, pak Roccat Kone Pure Military a dnes jsem byl vrátit i tu - zase nesedla. O Steelseries jsem četl, že jsou dobrý ale nemálo kritiky padlo na rychlé ošoupání toho gumového gripu pod palcem (nevím ale jistě jestli přesně tebou vybraný model)
O Asusu alespoň já osobně nemám na gaming poli moc dobrý mínění resp. ROG desky asi jo ale myším nějak nehovím (můj subjektivní názor)
No a protože pod značkou Ozone si spíš vybavím tu rumunskou hudební úchylnost (nebo co to bylo za národ) než značku myší za mě to vyhrál stejně Razer
Co třeba Logitech Proteus Core? Trochu dražší a na živo vzhledově nic moc ale prej taky dobrá...
//edit Wilik - promaz