Jetway radeon 9550ultra o/c 128mb

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jetway radeon 9550ultra o/c 128mb

Příspěvek od Dex_Holland »

Zdar.dělal jsem si zalusk na tuhle kartu,ale pak jsem viděl v jednom přispěvku ,jak si ji někdo koupil a měl sni problemy,do te doby,než snižil takty oficialně nastavene vyrobcem.tento problem je u tehle karty ojediněly a nebo to prostě jetway přetahla a všechy tyhle oc jetwaye to na dané frekvenci nezvládaji?jde mi o to,že tahle karta je asi
o 500 draši než obyč r9550 třeba od saphire,tak jestli to nebudou vyhozeny prachy za tuhle "ultra" kartu,ktera to vlastně ani nezvladne.dik moc
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Jetway radeon 9550ultra o/c 128mb

Příspěvek od Digitaldoom »

Dex_Holland píše:Zdar.dělal jsem si zalusk na tuhle kartu,ale pak jsem viděl v jednom přispěvku ,jak si ji někdo koupil a měl sni problemy,do te doby,než snižil takty oficialně nastavene vyrobcem.tento problem je u tehle karty ojediněly a nebo to prostě jetway přetahla a všechy tyhle oc jetwaye to na dané frekvenci nezvládaji?jde mi o to,že tahle karta je asi
o 500 draši než obyč r9550 třeba od saphire,tak jestli to nebudou vyhozeny prachy za tuhle "ultra" kartu,ktera to vlastně ani nezvladne.dik moc
musíš mít štěstí ale u týhle ultra je docela velká pravděpodobnost že už s defaultníma taktama pojede na taktech 9600XT :) je jedno co se píše na netu a co se píše na krabici ale těch pár lidí co jí má může potvrdit že taková je skutečnost takže to za to stojí :) hlavně má 3.3ns paměti které jdou fakt skvěle přetaktovat na což se saphire nehrabe :)
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

sakra to je blessková odpověď:-) ja jen,docela mě zarazilo to tema co tady napsal o par řadku dole filozof to tema "nova ati nejede"kokals na to?misliš,že to byla nahoda?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Dex_Holland píše:sakra to je blessková odpověď:-) ja jen,docela mě zarazilo to tema co tady napsal o par řadku dole filozof to tema "nova ati nejede"kokals na to?misliš,že to byla nahoda?
no jo měl smůlu ale tohle se dá v klidu reklamovat..ale většina lidí měla štěstí :) já jí mám taky objednanou :)
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tak ja to taky prubnu.mam i desku jetwAY a jsem sni spokojenej.takže povidaš,že kdyby nahodou nejela na vyrobcen nastavenym taktu,tak je to platna reklamace?jo a ještě něco,hodilo by se mě na ni teď zrovna 1500,ale to už asi neporadiš,co?:-)zdar a dik
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Dex_Holland píše:tak ja to taky prubnu.mam i desku jetwAY a jsem sni spokojenej.takže povidaš,že kdyby nahodou nejela na vyrobcen nastavenym taktu,tak je to platna reklamace?jo a ještě něco,hodilo by se mě na ni teď zrovna 1500,ale to už asi neporadiš,co?:-)zdar a dik
no to je jasný..vyrobce určil tak to musí jet..nejedeli tak reklamace to dá rozum.. :)
Jinak jj di do toho... :)
t0m4s3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t0m4s3 »

takt jadra je skutocne 500Mhz to pozem potvrdit aj ked zajtra idem po reklamaciu ;)
AMD X2 4200+ (2530MHz)GIGABYTE K8NS-939A-DATA 2x1024MB DDR400 3-4-4-8 Leadtek A7600GS @ 485/470WD2500KS + Seagate 120 + Seagate 80Enermax Noisetaker 420WNEC 3520ACoolermaster Centurion 5 + Scythe KAMABAY + Akasa AK-FC-03Logitech MX510Logitech UltraXLogitech Formula Vibration FeedbackLG L1740BQCreative Inspire T5900watercooled by eRty & Eheim Compact 150 & NexXxoS HC 240-LE & Glacial 120mm Duo & Krabica od vlasskeho salatu (special thx to MadCap)
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

Mám taky tuhle grafiku a můžu říct, že za těch 2.500,- slušná koupě.Takt je defaultně 400/250 core/mem, na GPU je hliníkový heatsink a fan, paměti jsou bez chlazení. V 3DM2003 3300b v defaultním nastavení, taktovat jde solidně jádro, paměti Samsung 3.3 ns už ani ne - chystám se nahrát bios s míň agresivním časováním, uvidíme.
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

i přes tuhle chválu se mě dere do hlavy myšlenka na něco lepšiho......třeba 9800se
Scout
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scout »

Zdravím.Přes počáteční problémy s instalací zatím musím Jetway jen chválit.

Dnes jsem sundal orig. chladič, odstranil "žvejkačku", pohrál si trochu s dosedací plochou a dal lepší pastu.

Na chladič jsem posadil větší větrák z Box Bartona.Sedí tam přesně. Na karty mne fouká z bočnice pomalootáčkový 92mmTitan. Chladiče na paměti plánuju koupit v pondělí ale to už je jen taková třešnička na dortu..

Zatím jede stabilně na 530/730MHz 3DMark 03 4168 b. :roll:

Na 540MHz to hází chyby takže jádro už asi moc nepůjde. Uvidíme, až přidám chladiče na paměti tak bych měl těch 4200 b. pokořit :wink:
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

2Dex: JJ, taky jsem na to myslel - ale ta je trošku dražší - přes 4 K, což teď před vánocema je pro mě moc....Snad kdyby byla 256b/mem, ale co jsem viděl, tak jen 128b.
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

prostě mam pocit,že je toho najednou nějak moc na vyběr a normalni člověk,kterej furt neprohliži grafy na netu,tak vlastně ani nevi,co si má vybrat.........
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Tu budu mít, probíraly jsme to.Musíte mít holt štígro, jak řek DigitalDoom.Nejlepší na tom je že když štěstí máte, tak de hodn vysoko bez problémů.Ale když ne........................
Doufám že mi půjde stabilně, není ale na www,jetway.com nebo tw že má jádro na 400 mhz ?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Captain_Pepek píše:Tu budu mít, probíraly jsme to.Musíte mít holt štígro, jak řek DigitalDoom.Nejlepší na tom je že když štěstí máte, tak de hodn vysoko bez problémů.Ale když ne........................
Doufám že mi půjde stabilně, není ale na www,jetway.com nebo tw že má jádro na 400 mhz ?
no v tom je ten vtip :) mít štěstí... jo a na ten web vůbec nekoukej dokonce i na krabici je napsaný že to má 400Mhz paměti ovšem po rozbalení jak ti tady někteří co si jí objedanli mohou potvrdit že skutečnost je úplně jiná :)
t0m4s3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t0m4s3 »

Captain_Pepek píše:Tu budu mít, probíraly jsme to.Musíte mít holt štígro, jak řek DigitalDoom.Nejlepší na tom je že když štěstí máte, tak de hodn vysoko bez problémů.Ale když ne........................
jadro ma 500 a pamate 300(600) Samsungy 3.3
AMD X2 4200+ (2530MHz)GIGABYTE K8NS-939A-DATA 2x1024MB DDR400 3-4-4-8 Leadtek A7600GS @ 485/470WD2500KS + Seagate 120 + Seagate 80Enermax Noisetaker 420WNEC 3520ACoolermaster Centurion 5 + Scythe KAMABAY + Akasa AK-FC-03Logitech MX510Logitech UltraXLogitech Formula Vibration FeedbackLG L1740BQCreative Inspire T5900watercooled by eRty & Eheim Compact 150 & NexXxoS HC 240-LE & Glacial 120mm Duo & Krabica od vlasskeho salatu (special thx to MadCap)
jajapv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jajapv »

Pokud kluci neseženete Jetway nebo máte strach ze špatnýho kusu tak zkuste
GeCube extreme trochu jsem ji foukl na paměti 8cm fanem položeným jen tak naležato a paměti v poho bez artefaktu na 710MHz 3DMark2003 3988b a to jsem ještě nezvih jádro.
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jajapv píše:Pokud kluci neseženete Jetway nebo máte strach ze špatnýho kusu tak zkuste
GeCube extreme trochu jsem ji foukl na paměti 8cm fanem položeným jen tak naležato a paměti v poho bez artefaktu na 710MHz 3DMark2003 3988b a to jsem ještě nezvih jádro.
a cena????
jajapv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jajapv »

2810kč
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jajapv píše:2810kč
hm proti 2500,- no to by pořád šlo :)
Filozof
Nováček
Nováček

Příspěvek od Filozof »

Jenže ty JetWay 9550 jsou dobrý karty jen nechápu proč maj zmaštěnej bios. Já mám třeba v biosu jádro rv360 9600 XT a VIVO což doopravdy nemám. Chce to podle mě Bios zkopírovat od někoho komu jede dobře a měla by taky fachat v pohodě. Těď jedu 466/720 MHZ v pohodě hodinu a létí jako blesk. Třeba uživatel tohoto fora jmenem BOMBA JI MÁ TAKY A V POHODĚ SE SILENCEREM JEDE JÁDRO PŘES 500MHZ A PAMĚTI PŘES 700MHZ.
Jediný problém bych fakt viděl s tím biosem který je na některých kusech špatnej a musí se předělat a na jinejch je funkční...
Holt jsem chytil blbej kus a čekám až karta začne zase trucovat... :(
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“