zostava: cpu i5 4690k (zatial nepretaktovany)
mb gigabyte z97x-ud3h rev 1.0
ram:HyperX FURY Series 16GB (2x 8GB)
gpu: gigabyte geforce 970 g1 rev 1.0
hdd: 1. crucial m4 2. samsung 1gb 3. wd 1gb vsetko sata
dvd: samsung sata
zdroj Fortron 750 Black power kupeny cca 2009 ..
nedavno som obmenil celu zostavu z phenom x 4 965 3.9ghz, 8gb ram, gigabyte 660ti oc ktora sa porucala ked odislo pravdepodobne napajanie po jednom z mnoha black sreen crashov
kym som dokupil 970 tak som cca mesiac pouzival pozicanu gigabyte 670 a vsetko islo bez problemov po zapojeni 970 zacal v zatazi piskat zdroj, je to skor take bzucanie ako piskanie
deje sa to vylucne pri narocnejsich hrach, gw2, zaklinac 2,3 a podobne a aj to nie vzdy .. akonahle prejdem z hry do desktopu tak to prestane ..
chcel by som vediet ci to moze casom sposobit problem a je nutne vymenit zdroj .. zatial po mesiaci pouzivania ak neratam piskanie/vrcanie v zatazi tak sa neobjavili ziadne problemy ako padanie systemu, zamrzanie a podobne .. iba ten zvuk
dakujem
mozny problem so zdrojom
- kraakor
- Nováček
-
mozny problem so zdrojom
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Behemot
- Červená karta
-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
Re: mozny problem so zdrojom
Tohle je jakási pochybná platforma, dodává se to jen do některých zemí a bůhví co to vůbec je. Všechny tyhlety black, HEXA a já nevím co. Co dělají napětí? Možná má problém s regulací.
V opačném případě to je prostě jiná zátěžová charakteristika VRM grafiky a trochu to rozjíždí řízení. Mezi GTX 600 a 900 uběhl nějakej pátek…
V opačném případě to je prostě jiná zátěžová charakteristika VRM grafiky a trochu to rozjíždí řízení. Mezi GTX 600 a 900 uběhl nějakej pátek…
- kraakor
- Nováček
-
bohuzial nemam moznost zmerat ci su nejake problemy s regulaciou .. skor by som potreboval vediet ci to moze skor ci neskor sposobit problemy pripadne uplne zlihanie zdroja a je nutna vymena skor nez sa nieco stane ..
- Behemot
- Červená karta
-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
Multimetr?