Pomalá inicializace internetového připojení při startu
Moderátor: Don
- filip2142
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pomalá inicializace internetového připojení při startu
Zdravím, mám problém s připojením k internetu, který je napsán v předmětu, někdy to trvá opravdu dlouho i minutu. Stalo se mi to již jednou asi měsíc a něco zpátky spolu s dalšími věcmi a nešlo vrátit ani bod obnovení a nastala chyba a protože se mi celý systém zbláznil. Vyřešil jsem to přeinstalací systému. Ale já blbec nezakázal aktualizace a jak jsem tak zjistil, tak to bude dle mého názoru tím. Aktualizace provedena 10.6. a tyto problémy tehdy i nastaly znova. Avšak jak jsem napsal bod obnovení hned při odkliknutí zhavaroval a už se ve výpisu ani neukazuje, děkuji moc všem za rady Filip.
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Pomalá inicializace internetového připojení při startu
Zkus updatovat .net framework.
Tyhle problemy zpusobovaly AMD ovladace vs verze Frameworku.
Sice to na prvni pohled vypada jako blbost, ale melo by to pomoci.
Tyhle problemy zpusobovaly AMD ovladace vs verze Frameworku.
Sice to na prvni pohled vypada jako blbost, ale melo by to pomoci.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- filip2142
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ok, vyzkouším.
- filip2142
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Mas AMD kartu? Udelej kompletni odinstalaci ovladacu, odinstaluj posledni frameworky.
Nainstaluj znovu frameworky a nainstaluj znovu ovladace.
Mkni se kdyztak na nejake reseni na netu. Ale urcite se tohle same uz pred casem resilo.
Nainstaluj znovu frameworky a nainstaluj znovu ovladace.
Mkni se kdyztak na nejake reseni na netu. Ale urcite se tohle same uz pred casem resilo.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- filip2142
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne kartu mám od Nvidie, teď se zbavuji té aktualizace a případně to zkusím přepojit přes jiný router. Někde to vyřešili výměnnou routeru, jenže já ho mám zapůjčený (mám optiku) a když jsem minule zkoušel vyměnit porty s bráchovým pc tak mu to fungovalo normálně a mě ne.
- filip2142
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vyřešeno, jak jsem si myslel, aktualizace fuč a je to v pohodě.