Problem s PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- waltero
- Nováček
-
Problem s PC
zdravim,
mam takovej problem s PC. Kamarad si koupil dily a chtel abych mu ho slozil (nejsem zadnej expert, ale tak 10 jsem jich uz skladal a vsechny fungovaly). Tak jsem to slozil a problem je ten ze nenabehne monitor (NO SIGNAL), na jinym pocitaci monitor ok. Grafika je poradne upevnena kabely dotazeny, zkousel jsem i jinou grafiku (AGP i starou PCI) a zadna zmena. nevite nekdo prosim nejakou radu?
PS: deska ASUS A7V880
mam takovej problem s PC. Kamarad si koupil dily a chtel abych mu ho slozil (nejsem zadnej expert, ale tak 10 jsem jich uz skladal a vsechny fungovaly). Tak jsem to slozil a problem je ten ze nenabehne monitor (NO SIGNAL), na jinym pocitaci monitor ok. Grafika je poradne upevnena kabely dotazeny, zkousel jsem i jinou grafiku (AGP i starou PCI) a zadna zmena. nevite nekdo prosim nejakou radu?
- Jiri Drak
- Středně pokročilý
-
Re: Problem s PC
To je trochu malo informaci o te sestave, nicmene nejjednodusi je zkusit i jinou pamet a CPU.waltero píše:zdravim,
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- waltero
- Nováček
-
- Hydr0gen
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak naokraj: a co na te same sestave zkusit jiny monitor?
Jinak mam pocit, ze ja mel problem typu: karta utahnuta sroubem: PC nenabehne, karta neutahnuta sroubem: PC nabehne .
Jinak mam pocit, ze ja mel problem typu: karta utahnuta sroubem: PC nenabehne, karta neutahnuta sroubem: PC nabehne .
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- HADES
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pokud PC naběhne, ale monitor ne, tak Clear CMOS (vždy mě to pomohlo)
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Miki Frosty
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nechci si hrát na chytráka, ale jestli to nevydává žádný zvuky (pípání chyby BIOSu, nebo zvuk bootování disku či optické mechaniky), tak bych to tipoval na desku nebo procák (jak už psal Jirka Drak) ale spíš bych to tipnul na desku - úplně stejný příznaky jsem měl při sestavování kompu s MSI K7N2G-L -> jediný co bylo slyšet byl CPUFan, ostatní bylo mrtvý (ticho po pěšině), nakonec mi v servisu otestovali CPU RAMku a vyšla z toho špatně deska...waltero píše:prave ze ne pocitac nabehne jakoby ok, jen monitor nereagujeBoin píše:vydává to nějaký zvuky?
jinak je to teda :
GF 5700
AMD SEMPRON 2500
512 Mb Kingston DDR400
HD 160 seagate
jo tak pamet ani cpu zmena nepomohla:(
Pokud nemáš možnost vyzkoušet jiné komponenty na týhle desce, tak zkus procák a paměť v jiným kompu (třeba i grafiku), ale tipuju to na MB
AMD Athlon64 3200+(Winchester) :: DFI LANParty NF3 Ultra-DAGF :: 1024 MB DDR400 CL3 A-Data :: Sapphire Ati Radeon 3850 512MB AGP :: Seagate 160GB EIDE + WD 500GB SATA :: DVD-RW LG GSA-4163B :: 22'' LCD BENQ G2220HD ::