Shutdown after copy/download

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
danton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Shutdown after copy/download

Příspěvek od danton »

Zdravím.
Našel jsem na http://www.ghisler.ch/board/viewtopic.php?p=137467 popis, aby se PC vyplo po dokončení kopírování / přesouvání v Total Commanderu. Tak jsem si to aspoň myslel, eng moc nezvládám. Vytvořil jsem si to tlačítko, ale to dlabe na to, jestli je kopírování hotové, nebo stále běží. Prostě PC vypne po 30 vteřinách (nebo kolik je zapsané) a basta fidly.
Často přenáším i několik TB mezi dvěma NAS a to trvá móóc hodin. Hlavně z NAS budlíku na NAS (rychlost přenosu cca 22MBps) spuštěné z PC, to trvá. Někdy i celá noc je málo. Přímo z NAS na NAS bez PC je rychlost okolo 9MBps. Tak aby se PC vyplo po dokončení kopírování a neběželo zbytečně na prázdno, než se vrátím.Je třeba něco doplnit, upravit do tohoto příkazu?shutdown -s -f -t 30 -c "The Computer will shutdown in 30 sec."
Díky.
DanTon
Zatím, jdu škrábat brambory...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Shutdown after copy/download

Příspěvek od zombux »

však taky shutdown -s prostě vypne po 30 sekundách (navíc tam máš -f, takže vynucení vypnutí).
ignorelist: kremrole a dezoláti
danton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od danton »

NJN, ale já myslel, že to vypne až po skončení kopírování - přesunu.
DanTon
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

shutdown nemá žádnou možnost vyčíst, co dělá TC. takže pokud to má být závislé na TC, tak snad jedině přes nějaký plugin přímo do TC.
ignorelist: kremrole a dezoláti
danton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od danton »

Kdybych někoho znal, kdo by mi to za rozumný peníz napsal. Jak tak pročítám diskuze, nejsem jedinej, kdo by takovou funkci přivítal. Se divím, tolik stovek utilit do TC existuje, ale taková za celé roky žádná.
DanTon
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“