Ještě jsem žádné 5.1 doma neměl,takže nemám moc s čím srovnávat,ale slyšel jsem geniusy HT u kámoše a ten subwoofer mě moc nepřesvědčil.Myslím si že by mě tyto creativy mohli stačit,nikde jsem ovšem nenašel postřehy uživatelů
Creative Inspire 5.1 T5900
Moderátor: CageJ
- Albek
- Nováček

Creative Inspire 5.1 T5900
Zajímalo by mě jestli se vyplatí tyto repráky kupovat ? Má je někdo ? Jak hrají,jste s nimi spokojeni ? Nejsem žádný audiofil,bedny potřebuji více méně na hry a nějakou tu mp3,filmy moc nesleduji.
Ještě jsem žádné 5.1 doma neměl,takže nemám moc s čím srovnávat,ale slyšel jsem geniusy HT u kámoše a ten subwoofer mě moc nepřesvědčil.Myslím si že by mě tyto creativy mohli stačit,nikde jsem ovšem nenašel postřehy uživatelů
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Creative Inspire 5.1 T5900
tak si někam zajdi do obchodu s PC a nech si je předvést...Albek píše:Zajímalo by mě jestli se vyplatí tyto repráky kupovat ? Má je někdo ? Jak hrají,jste s nimi spokojeni ? Nejsem žádný audiofil,bedny potřebuji více méně na hry a nějakou tu mp3,filmy moc nesleduji.
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co takto,pomuze ti to?
pochipitelne,ze se daji na prodejne vyzkouset
Creative Inspire T5900 je reproduktorová soustava skládající se z 5 satelitů a jednoho subwooferu. Výkonnému dřevěnému 24W subwooferu sekunduje centrální speaker o výkonu 20 wattů a čelní sestavu doplňuje přední dvojice satelitů o výkonu 2x 8 wattů. Další dvojice reproduktorů disponuje shodným výkonem 8 W na jeden kanál, celkový výkon sestavy se takto vyhoupl na velice slušných 76 W skutečného hudebního výkonu (RMS).
Satelity jsou dvoupásmové (skládající se z výškového a středového reproduktoru) a jsou magneticky odstíněné, proto je možné je umístit v blízkosti obrazovky bez rušícího efektu. Proprietární upmix technologie CMSS dokáže emulovat šestikanálový zvuk i ze čtyřkanálové zvukové karty.
TECHNICKÉ PARAMTERY
Konfigurace reproduktorů: 5.1
Celkový rozsah frekvencí: 40Hz ~ 20kHz
Výkon subwooferu [RMS]: 24
Výkon satelitu [RMS]: 8
Výkon centrálního satelitu [RMS]: 20
Odstup signál/šum [dB]: 80
Magnetické stínění na satelitních reproduktorech umožňuje jejich umístění u monitoru
pochipitelne,ze se daji na prodejne vyzkouset
Creative Inspire T5900 je reproduktorová soustava skládající se z 5 satelitů a jednoho subwooferu. Výkonnému dřevěnému 24W subwooferu sekunduje centrální speaker o výkonu 20 wattů a čelní sestavu doplňuje přední dvojice satelitů o výkonu 2x 8 wattů. Další dvojice reproduktorů disponuje shodným výkonem 8 W na jeden kanál, celkový výkon sestavy se takto vyhoupl na velice slušných 76 W skutečného hudebního výkonu (RMS).
Satelity jsou dvoupásmové (skládající se z výškového a středového reproduktoru) a jsou magneticky odstíněné, proto je možné je umístit v blízkosti obrazovky bez rušícího efektu. Proprietární upmix technologie CMSS dokáže emulovat šestikanálový zvuk i ze čtyřkanálové zvukové karty.
TECHNICKÉ PARAMTERY
Konfigurace reproduktorů: 5.1
Celkový rozsah frekvencí: 40Hz ~ 20kHz
Výkon subwooferu [RMS]: 24
Výkon satelitu [RMS]: 8
Výkon centrálního satelitu [RMS]: 20
Odstup signál/šum [dB]: 80
Magnetické stínění na satelitních reproduktorech umožňuje jejich umístění u monitoru
....ze by to byl MELOUN
- Deegr
- Začátečník

-
Jestli se ti nelibil subwoofer u tech geniusu, tak tady je jeste horsi a s mensim vykonem pochopitelne a ty satelity taky nehrajou moc dobre, az na ty vejsky, ale za ty penize ujdou.
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
- Albek
- Nováček

Digitaldoom : jo taky řešení,ale bydlím na malém městě kde ti zboží leda tak objednají,vyzkoušet tu není co
,jinak kupuji věci na netu a tam se těžko něco zkouší 
Lord : jj údaje jsem si už zjišťoval,spíše mě zajímaly poznatky lidí co je vlastní,ale diky za odpověď
Deegr : díky za info,přesně tohle jsem potřeboval slyšet
Lord : jj údaje jsem si už zjišťoval,spíše mě zajímaly poznatky lidí co je vlastní,ale diky za odpověď
Deegr : díky za info,přesně tohle jsem potřeboval slyšet
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
asi takhle. Mam starší Inspire 5300 (18w bas a po 6w sateliti - jednopásmové) Zvuk mají odpovídající konfiguraci - 5" basovej ze sebe vydá co umí v bedně s basreflexem a 2" sateliti moc středy neumí. Audiofilní bedny za 7k (bedny 7k + 2k zes ale pouze stereo) s 10" basovým repro budou vždycky hrát líp. Mě se ale na těch reprákách líbí, že jsou designově, zvukově, cenově a kvalitou výbornou koupí.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Albek
- Nováček

ano audiofilní věci ke kompu nepotřebuji, k němu se to moc nehodí,asi půjdu do těch creativu za 2300,- mi to bude na hry bohatě stačit,geniusy se mi zdají uz poněkud drahé, 3200,- se mi moc vyhazovat nechce.........karf píše:asi takhle. Mam starší Inspire 5300 (18w bas a po 6w sateliti - jednopásmové) Zvuk mají odpovídající konfiguraci - 5" basovej ze sebe vydá co umí v bedně s basreflexem a 2" sateliti moc středy neumí. Audiofilní bedny za 7k (bedny 7k + 2k zes ale pouze stereo) s 10" basovým repro budou vždycky hrát líp. Mě se ale na těch reprákách líbí, že jsou designově, zvukově, cenově a kvalitou výbornou koupí.
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- promecon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: