Wifi client

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Aussie
Nováček
Nováček

Wifi client

Příspěvek od Aussie »

Ahoj @ll,
potřeboval bych poradit s koupí WLAN adapteru. Musí to být miniUSB, aby se dal použivat jak na notebooku, tak i na stolním PC a rozměry kvůli přenositelnosti. Vytipoval jsem si asi 4 zařízení (viz níže), ale je těžké se mezi nimi rozhodnout. Hledal jsem na internetu nejaké recenze, nebo neco podobnýho, ale nic. Je to velká neznámá :( :( . Pokud neco o tom víte, tak mi pls poradte, které z nich je dobré, nebo naopak má nějaké vady. Jedná se mi hlavne o chytání dobrýho signálu.

ASUS WL-161b Wifi miniUSB
D-LINK DWL-122
Edimax Wireless EW-7117U
Zycel ZyAIR B-220

O ASUSu jsem se dočetl že na 3 metrech od AP má už jenom 75-80% signálu (viz http://www.joyce.cz/clanek.php?idclanek ... clanku=kat)

Díky za každou radu
Naposledy upravil(a) Aussie dne sob 4. pro 2004, 16:15, celkem upraveno 1 x.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

no jestli to nemá možnost externí antény, tak ruce pryč. na jakou vzdálenost se chceš připojit? máš viditelnost?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Aussie
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aussie »

externí anténu nemá ani jedna, hlavne to potrebuju na připojení ve škole s NB. Tam je snad AP v každé místnosti :D.
Aussie
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aussie »

Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“