Dobrý den,
mám tu takový problém, znažím se ho už vyřešit hodně dlouho. Jde mi o to, že když spustím hru ze Steamu, jako je třeba Counter Strike Global Offensive, Life is Feudal, nebo třeba Rust, a chci si tu hru zahrát online, vždy mi u vyhledávání serverů vypadne internet a musím počkat, než naskočí.
U CS: Global Offensive je to celkem v klidu, protože po naskočení internetu mi už servery vyhledat jdou a připojím se do hry, avšak u Life is Feudal nebo Rust se do hry nepřipojím vůbec, někdy mi to u nich servery vyhledá, ale spadne to když se připojuji na server a tudíš se nikdy nepřipojím.
Strašně mě to mrzí a vůbec nevím co bych měl na Google hledat.
Mám Windows 8.1 na PC a internet od Softex (když jsem to hlásil tak providér nic nenašel) a jedu na optice 100/100 a počítač mám za Routerem.
Nepoužívám žádný speciální Firewall, jen ten Windows Firewall a ten jsem zkoušet i vypnout, mimochodem všechny tři hry mám ve Firewallu povolené.
Předem díky za každou rozumnou odpověď.
Vypíná se mi Internet při Dedicated Servers
Moderátor: Don
- Peter_King
- Nováček

- Peter_King
- Nováček

Re: Vypíná se mi Internet při Dedicated Servers
Dnes jsem se znovu hrabal ve všem s čím by to mohlo být spojeno. Nastavení portů v Routeru, firewall v Routeru ... nic nepomohlo.
A pak jsem studoval nastavení Steamu a našel jsem to
Řešení je na obrázku kde mi to vyhledávalo servery i s pingem 5000 snížil jsem tedy hodnotu na 250 a vše už jede naprosto v pořádku 

A pak jsem studoval nastavení Steamu a našel jsem to