Problém s připojením

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
mykovec
Nováček
Nováček

Problém s připojením

Příspěvek od mykovec »

Malej problém. Mám modem Microcom DeskPorte 56K/l a Win XP. Asi tak pres pul roku se nedari se pripojit k internetu. Modem vytaci, ale jakoby to na druhy strane nikdo nezvedal. Vyzvani furt dal a pak se vypne. Zkousel jsem snad uplne vsechno, Ruzny provozovatele, novy Windows, prestavel jsem kvuli tomu celej comp a nezustala tam jedina vec, co by to mohla zpusobovat. Co vy na to?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Zkus nejnovější drivery. Ale na jejich stránká mají nejnovější z Listopadu 2002, takže nevím, zda tvůj problém vyřeší.

Pokud si přestavěl celej komp, tak pak můžeš hledat chybu v modemu.
V tomhle fóru už se jednou "kvalita" těchto modemů rozebírala.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Sver
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sver »

Podařilo se Ti to nějak vyřešit? Po přechodu na Windows XP mám stajný problém (na Windows 98 SE bylo vše OK).
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

máš vypnutou volbu "před vytáčením vyčkat na oznamovací tón"? zkoušel jsi inicializační řetězec ATX3 ?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Sver
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sver »

Vyčkávání na oznamovací tón mám vypnuté, iniciační řetězec jsem nezkoušel, ale viděl jsem jeho použití v jiném příspěvku s podobným problémem. Večer se chystám to vyzkoušet.
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Používáš správný telefonní číslo? Alternativní operátor, nebo Telecom?
..
Sver
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sver »

Iniciační řetězec nepomohl. "Překvapivě" pomohlo stáhnout nový ovladač ze stranek Microcomu. Už odpovídám z domu:-)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“