ale výstupy vypadají stejně jak na obrázku:

HDMI 1 je obsazen signálem ze set top boxu a na tv je trvale ztlumen zvuk, protože ten je ze set top boxu vyvedenej spdifem do logitech z-5500
nyní ale řeším otázku nějakého media serveru, který by byl k tv připojen lan káblem a z tohoto media serveru když budu něco přehrávat, tak bude zdrojem zvuku televize a její dva mizerný repráčky... to platí i když bych třeba k tv připojil hdmi kabelem ntbk nebo do usbčka vložil flashku
rád bych věděl jak můžu z tv dostat zvuk do těch repráků, vstupy opět viz foto

nemám zatím nic nakoupeno na vyzkoušení, tak by mě zajímalo, jak by to mohlo fungovat?
zahlídl jsem nějaký Y splittery pro ten spdif, ale to mi není jasné, jak bych pak na repro přepínal zdroj zvuku, když by bylo obojí optical. takže už mě napadá asi jenom Y splitter z toho R, L audia z tv do coax na reprácích, bude to fungovat? ještě je tedy v podstatě varianta mít poblíž repráků pc se zvukovkou a zapojené klasicky a obraz přenášen přes lan nebo hdmi, ale to je krajní řešení
je nějaká easy varianta? IT už nějakou dobu příliš nesleduju, takže opravdu nevím, tak snad se mi nikdo nevysměje
díky za jakýkoliv typy