Problémy ve hrách...

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

kralis
Nováček
Nováček

Problémy ve hrách...

Příspěvek od kralis »

Zdravím, před 2 dny mi z CC přišla nová sestava, konkrétně základní deska MSI K8N NEO2, grafika Gainward 6800LE, procák A64 3000+, a paměti Geil DDR400 2x256 Dual channel. Nevím jestli to je grafikou, ale když spustím hru tak se to sekne. Ale třeba Aquamark mi proběhl bez problémů. Nevím jestli to třeba nemůže být zdrojem, mám jen 300W. Ale seklo se mi to několikrát i při instalaci windows a jiných aplikacích.Prosím pomozte mi... :lol:
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Skus sa najskor trochu "pohrat" s nastavenim BIOSu .....
Potom odporucim skusit napr. memetest, pripadne prime .....
A co napr. 3D mark ( 01,03, 05... ) ... tiez sa tam vyskituje tento problem......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Z CC ti přišla už složená, nebo sis to skládal sám?
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

jj zkus memtest

2* 256 je IMHO k A64 blbost...
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

wtf 300w zdroj? :twisted: jaka je to znacka tady muzes byt zakopanej pes :evil:
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

wolf00 píše:jaka je to znacka
Zkus hádat... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy ve hrách...

Příspěvek od Digitaldoom »

kralis píše:Zdravím, před 2 dny mi z CC přišla nová sestava, konkrétně základní deska MSI K8N NEO2, grafika Gainward 6800LE, procák A64 3000+, a paměti Geil DDR400 2x256 Dual channel. Nevím jestli to je grafikou, ale když spustím hru tak se to sekne. Ale třeba Aquamark mi proběhl bez problémů. Nevím jestli to třeba nemůže být zdrojem, mám jen 300W. Ale seklo se mi to několikrát i při instalaci windows a jiných aplikacích.Prosím pomozte mi... :lol:
a kolik máš disků a Rom??? popřípadě něco jiného.... ale i tak bych to typnul na slabý zdroj.... 6800LE je docela žrout a 300W (vsadim se že Eurocase) na to už asi nestačí..... :(
kralis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kralis »

Mam jeden disk, DVD-RW, LCD displej na teploty, hodně ventilátorů - nevim co jinýho by mohlo ještě žrát....Proč je 2x256 pro A64 blbost? Jako že je to málo? Sestavu jsem si skládal sám. V 3D marku se to taky seklo, ale jak říkam seká se to i v aplikacích který nejsou 3D.
kralis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kralis »

Jinak ten zdroj mam fakt Eurocase 300W
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

kralis píše:Jinak ten zdroj mam fakt Eurocase 300W
no táák sme doma :) 300W zdroj od EC to prostě nezvládá špatně sis to spočítál a ještě nenechal žádnou rezervu... na takovouhle sestavu s ničím menšim než 400W od EC nechoď.... nebo 350 Forton apod. :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

kralis píše:Mam jeden disk, DVD-RW, LCD displej na teploty, hodně ventilátorů - nevim co jinýho by mohlo ještě žrát....Proč je 2x256 pro A64 blbost? Jako že je to málo? Sestavu jsem si skládal sám. V 3D marku se to taky seklo, ale jak říkam seká se to i v aplikacích který nejsou 3D.
ano 2x256 400 je poněkud (DOST!!!) málo a slabý!! :)
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

Myslim, že to bude tím zdrojem, EC 300W je trochu málo na takovou sestavu. Ty RAMky by byly lepší 2x512MB.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
kralis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kralis »

Na lepší Ramky nebyli peníze, ale časem bude 1Gb. A mimochodem ty tamky maj časování CL2 takže si myslim že za 2900,- to je super...Chci se zeptat co když k tomu 300W zdroji dam ješte druhej, něco napojim do starýho a něco do novýho, půjde to?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

kralis píše:Na lepší Ramky nebyli peníze, ale časem bude 1Gb. A mimochodem ty tamky maj časování CL2 takže si myslim že za 2900,- to je super...Chci se zeptat co když k tomu 300W zdroji dam ješte druhej, něco napojim do starýho a něco do novýho, půjde to?
blbé řešení!!!! máš na desce dva ATX konektory a hlavní napájecí konektry???? :oops: :lol:

prostě zkus je v CC poprosit jesli by ti ho nevyměnily za 400W + doplatek... možná budou vstřícný.... :) dyž ne tak tenhle prodej.... a kup 400W :)

teda pokud jsi ten zdroj nekoupil s bednou.....
Naposledy upravil(a) Digitaldoom dne sob 4. pro 2004, 20:11, celkem upraveno 1 x.
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

ot:euroshitka a do haje... dobry no... mej toho tam hlavne hodne a dockas se jednou krasnyho ohnostroje a nemusi byt silvestr.... :lol:
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
kralis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kralis »

No na desce mam hlavní napájecí konektor, a 12V konektor. Tak desku napojim na jeden zdroj a grafuku, disk a DVD-RW na druhej....To přece musí jít
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

wolf00 píše:ot:euroshitka a do haje... dobry no... mej toho tam hlavne hodne a dockas se jednou krasnyho ohnostroje a nemusi byt silvestr.... :lol:
HELE neurážej EC!!! :oops: na to sem alergickej :) já mám také ten samej a hrabu se vněm a pořád 100% funguje a pak nestojí půl vejplaty.... :) :lol: :oops:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

kralis píše:No na desce mam hlavní napájecí konektor, a 12V konektor. Tak desku napojim na jeden zdroj a grafuku, disk a DVD-RW na druhej....To přece musí jít
hmm :) a jak ten druhej zdroj zapneš???? :lol:
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

kralis píše:No na desce mam hlavní napájecí konektor, a 12V konektor. Tak desku napojim na jeden zdroj a grafuku, disk a DVD-RW na druhej....To přece musí jít
Kup nějakýho Fortrona, nejlíp 400W a máš vystaráno
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Derec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Derec »

Digitaldoom píše:
wolf00 píše:ot:euroshitka a do haje... dobry no... mej toho tam hlavne hodne a dockas se jednou krasnyho ohnostroje a nemusi byt silvestr.... :lol:
HELE neurážej EC!!! :oops: na to sem alergickej :) já mám také ten samej a hrabu se vněm a pořád 100% funguje a pak nestojí půl vejplaty.... :) :lol: :oops:
Jasná páka, taky mám EuroCase, a podívej co na něm všechno šlape a bez problémů (včetně přetaktěné grafárny).
Ale já mám 350W
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“