Mám originál vista home premium,... při načítání systému se mi objeví hláška s tímto názvem. Dále je napsáno "Selhání inicializace procesu přihlášení. Proces inicializace interaktivního přihlášení se nezdařil. Podrobnosti získáte v protokolu událostí." Tabulka i po delším čekání nezmizí, ... po odkliknutí hlášení se po malé chvilce objeví zase. Objevilo se mě to po aktualizaci windows update. Dříve jsem mohl dát zpět bod obnovení při spuštění instal cd a systém naběhl. Ale vždy po winupdate se situace opakovala.Zakázal jsem winupdate ale to si myslím není řešení. Kdykoliv jsem ale dal update, opět stejný problém.Dal jsem teda opět spuštění z instal. cd ale teď mě bohužel hlásí že nemá žádný bod obnovy.Do nouzového režimu se dostanu. Zkusil jsem i příkaz z přík.řádku: bootrec /fixmgr
bootrec /fixboot
bootrec /RebuildBcd
Ale neůspěšně. Prosím o radu. Děkuji vám.
Selhání inicializace procesu přihlášení se nezdařilo
Moderátor: Loki5567
- jarda.otta
- Začátečník
-
- Alfajk
- Začátečník
-
Re: Selhání inicializace procesu přihlášení se nezdařilo
nejjednodusi reseni je zakazat win update, druhy nejjednodusi reseni je vyhodit visty, pricina je prakticky neodhalitelna...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- jarda.otta
- Začátečník
-
Rada nad zlato. Win update zakázat jak vidíte drahý pomocníku půjde asi těžko, protože se asi do systému nedostanu jak jste si asi hodlal všimnout co píši výše.O Vistách pomlčíme. Prosím zdejší tzv. rádce, jestliže je jejich jedinou radou hodit comp z okna, ať se prosím zdrží komentářů. ušetří si tím čas. A ostatním kteří se s tímto problémem už shledali nebo o něm slyšeli, předem děkuji za snahu a za byť i částečnou radu.Děkuji
jaris
- Alfajk
- Začátečník
-
prave ze jsem se s tim setkal a skoncil jsem reinstalaci OS na win 7, protoze jsem to neopravil...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A