Plus teda celkem se mi líbí tenhle konkrétní model i z hlediska designu a tak, ale pokud myslíte, že v téhle cenové se dá sehnat ještě něco lepšího od nějaké solidní značky, tak bych byl rád za radu
Audio výstupy/vstupy? (Chystám se kupovat NTB)
Moderátor: Don
- Xenty
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Audio výstupy/vstupy? (Chystám se kupovat NTB)
Zdravím, chystám se v blízké době kupovat notebook, konkrétně přemýšlím o ASUSu X555LD ( http://www.levneelektro.cz/p1074747-...ld-xx852h-bila ), jenomže notebook má očividně pouze jeden 3.5 jack... A teď mě zajímá, pokud bych sluchátka, která mají normálně jeden 3.5 jack na mikrofon a druhej na sluchátka svedl do jednoho jacku normálně rozdvojkou a tohle připojit do tý jedný díry v tom NTB, bude to fungovat, a nebo je tam nějaký problém? Docela by mě mrzelo, kdyby to nešlo.
Plus teda celkem se mi líbí tenhle konkrétní model i z hlediska designu a tak, ale pokud myslíte, že v téhle cenové se dá sehnat ještě něco lepšího od nějaké solidní značky, tak bych byl rád za radu
... Snad jsem nezařadil téma někam kam nepatří
...
- Drakes12
- Začátečník

-
Re: Audio výstupy/vstupy? (Chystám se kupovat NTB)
Tak nebude pokud se nemylim...zdirku na sluchátka mas výstup a zdirku na mikrofon by jsi mnel mít vstup. Jedině by to byla kombinace té zdirky vstup i výstup ale to zase nesvedes do jednoho jacku obyčejnou rozdvojkou.
CPU:Intel Core i5-4690K; MB:ASUS B85-PRO GAMER GAMING; RAM:Crucial Ballistix Sport 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz CL9; VGA:MSI NVIDIA GTX 970 GAMING 4G; HDD: Intel SSD 530 Series 120GB, WD Green 2TB; PS:Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze; Case:Zalman Z3